Hur sänka en 2004 Silverado

Chevrolet Silverado har varit ett fordon mogen anpassa sedan den först introducerades. Liksom andra Chevrolet bilar är 2004 Silverado fjädring inrätta utnyttja bladfjädrar i bak med spindlar i fronten. Tvåhjulsdrift lastbilar kan sänkas med hjälp av enkel att installera sänkande block i den bakre upphängningen och utbyte spindlar på framvagnen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Lug Bakre skiftnyckel
sänka blocket kit
3/8-tums enhet socket uppsättning
Front spindel sänkningssats

Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp trucken och stödja ram med pallbockar. Använd rörtång för att ta bort muttrarna som håller hjulen på axeln, ta sedan bort hjul och däck från alla fyra hörnen av lastbilen.
2

Placera domkraften under bakaxeln på lastbilen . Leta reda på de fyra U-formade byglar som håller fast bakaxeln till bladfjädring. Unbolt dem från monteringsplattan på undersidan båge av bladfjädern och ta bort dem. Du behöver inte behålla de bojor, som sänkningen blocket kit innehåller nya, längre bojor.
3

Palla upp bakaxeln på lastbilen och skjut sedan en sänkning blocket på plattan ligger på toppen av bladfjädern där bakaxeln var monterad. Gör detta på båda sidor om lastbilen.
4

Place de nya ersättande bojor ovanpå bakaxeln och ner förbi sänka blocket, sedan genom monteringsplattan på bladfjädern. Dra åt de nya bultarna ned på bojor att fästa axeln, sänka blocket och bladfjäder tillsammans på båda sidor om lastbilen. Installera om lastbilens hjul på baksidan av lastbilen.
Installera Front Sänkning Spindlar
5

Studera främre hjulupphängningen setup. Omedelbart framför dig ser du skivbroms med bromsoket på höger sida av skivan. Dessa delar är monterade på spindeln av trucken. Omedelbart ovanför bromsskivan ser du den övre kulleden bult, och nedanför skivan är den nedre kulleden bult. Till vänster om bromsskivan är parallellstaget. Anslutning av suspensionen till ramen av lastbilen är den övre styrarmen och den nedre styrarmen. De är både A-formad och ansluta från kullederna till ramen.
6

Unbolt bromsoket med hylsnyckel och sedan låta den hänga försiktigt på sidan av bromsen. Du kommer inte behöver verktyg för att dra bromsskivan av spindeln. Bakom bromsskivan ser du hjulnavet. Bakom detta är hjullagret. Använd en skruvmejsel för att ta bort täckplåten från hjulnavet och sedan ta bort muttern du hittar där. Dra navet av axeln.
7

Stötta den nedre länkarmen med domkraften och sedan ta bort den övre kulleden mutter. Använd hylsnyckel för att ta bort parallellstaget muttern, ta sedan bort den nedre kulleden mutter. Tryck den övre länkarm upp med handen, ta sedan bort lager spindeln.
8

Montera spindeln släpp fjädring på den nedre länkarm, då den övre länkarm. Slutligen installerar styrstag bult i spindeln och fäst den med dess mutter. Fäst de övre och undre kulleder på plats med sina respektive nötter.
9

tillbaka navaggregatet med hjullager, sedan bromsar. Sätt tillbaka hjulen och däck på lastbilen. Installation av sänkningen spindeln är densamma på både förar-och passagerarsidan av trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92258.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.