Instruktioner till polska Aluminium Trim på en bil

Aluminium trim är vanligt förekommande på bilar och lastbilar. Ibland är polerad till en djup, spegelliknande glans, men andra gånger är det kvar i aluminium naturliga, matt finish. Om du har någon del i trim på din bil som du vill polera, kan du uppnå det med rätt verktyg och förnödenheter och lite (eller mycket) av armbåge fett. Saker du behöver

Du kan antingen använda en borrmaskin eller en hög hastighet buffert att polera. För att få svårt att nå områden, fungerar en liten, snabb, luftdrivna eller elektriskt die-grinder väl. Uppgiften kräver också ett sortiment av 5-tums slipskivor och rätt adapter för att kunna montera skivorna på borr eller bufferten. Ha 40 -, 80 - och 180-grit skivor slipning tillgängliga samt våtslippapper i 120, 180, 240, 320, 420 och 600 grit. Använd ett block skum slipning för hand slipning. För svåra att nå områden, ett sortiment av små, konformade polering slipning koner och kände kottar kommer att fungera. Har två kvaliteter av rouge (metall polish) på handen, en gnugga förening och en mindre slipande polermedel. Microfiber handdukar, hörselkåpor och en respirator för att skydda dig från aluminiumdamm också är nödvändiga.
Slipa

Innan vi kommer till den slutliga poleringen måste aluminium slipas ner med sandpapper. Innan poleringsprocessen bör emellertid den del som skall poleras avlägsnas från fordonet för att undvika att skada någon del i närheten. Mest trim hålls på med clips eller skruvar. Placera den del som ska poleras i ett skruvstäd eller klämma ner det på något sätt. Använd 40 -, 80 - och 180-grit, 5-tums slipskivor på borrmaskin eller höghastighetståg buffert för att jämna ut ytan och ta bort åsar och grova märken gjutning. Var noga med att inte nick eller trycka ut den mjuka aluminium. Skölj del ofta med vatten under denna process. För hårdare att nå områden, använd en konisk slipning fastsättning och die-kvarnen. När du släta trim så mycket som möjligt med slippapper, gå vidare till handslipning. Använd 120 -, 180 -, 240 -, 320 -, 420 - och 600-grit sandpapper till våt-sand trim. Använd en böjbar pad skum slipning eller blocket. För denna del, hålla trim och sandpapper våt, och sand tills du tar bort så många repor som möjligt. Detta kan ta flera timmar eller mer av arbete för att uppnå rätt resultat.
Slutpolering

När du har slipat trim, kan du polera den och verkligen se frukterna av ditt arbete. Använd en 6-tums pad duk polering monterad på borrmaskin och rouge gnugga förening. Applicera några av rouge till polerplatta och sedan polera trim ett område i taget. Tryck inte för hårt och arbeta dynan över ytan konsekvent. När det tar slut, tillämpa mer rouge. Använd en konformad filtpolerskivor kvarstad på die-kvarn eller borren att polera svåra att nå områden. Torka av trim med en ren microfiber handduk. Placera en ny polerplatta på borren och avsluta polering med mindre grova polermedel. Efter torka ner trim med en ren, microfiber handduk, installera det på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91751.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.