Hur man bygger Custom Car Frames

Bygga en anpassad bil ram kräver tid, ansträngning, pengar och rätt typ av verktyg. En fullständig garage med professionella tillbehör är det enda sättet att bygga en egen bil, i synnerhet om du arbetar med äldre antika bilar. Även om det är möjligt att hitta ramar i gott skick genom skroten eller handlare, det finns alltid anpassade alternativ som kreativa hjärnor lägga till ramarna för ett helt anpassat fordon och detta kräver specialkompetens för att arbeta kring material som inte alltid är lätt tillgängliga. Saker du behöver
välfylld garage med bil bygga verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av anpassad bil du vill skapa och gå därifrån . Köp basframes från företag som TCI och Speedway Motors eller bege dig till skroten och leta efter äldre fordon som har sina ramar fortfarande intakt, såsom Model A frame Ford användes från 1903 till 1931. Beställ online från leverantörer om du inte kan hitta något lokalt på din skroten eller genom en grundläggande ram tillverkare.
2

Stock upp på rå stålrör samt stål-bitar ram att använda i processen för kundanpassning. Påbörja processen genom att modifiera ram du redan har. Skär bort eventuella fästen eller konsoler som du inte tänker använda, t.ex. fotsteget konsoler och fästen fender om du planerar att ha en fender-mindre fordon. Ta bort alla tillfälliga upphävanden och axlar från ramen och hålla alla de reservdelar för senare användning, så du vet aldrig vad du kan behöva i ett anpassat projekt. Addera 3

Placera hela bilden på en mittlinje mätare verktyg när du har rengjort den. Använd en teleskopisk spårvagn med mätaren verktyget för att kontrollera justeringen av ramen och justera den vid behov med en hydraulcylinder och tryckknappar /spridning verktyg. Ständigt kontrollera justeringen genom hela processen om din ram behöver någon riktning.
4

Förbättra alla svaga punkter på äldre ramar genom att analysera de avsnitt och boxning i ramen som behövs. Svetsa plana stålplåtar eller rektangulära stålrör över försvagade sektioner såsom där rost har försämrats metallen över tiden. Skär bort eventuella gamla avsnitt och ersätta dem med nya, och bult /svets på några nya konsoler du tror att du kommer att behöva för den nya ramen, fjädring, motor och andra tillbehör.
5

Grind och blästra hela ramen ner till metallen och avlägsna allt skägg, bulor, rost och andra defekter. Köp måla bil ram och måla hela ramen för att avsluta anpassning. Applicera primer först, sedan två eller tre skikt i ramen färg, i enlighet med tillverkarens instruktioner. Låt torka och avsluta bygga din egen bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91944.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.