Hur Prep & Clear Coat krom fälgar

Även om det inte görs vanligtvis, är det möjligt att applicera en klarlack över krom. Av naturen, ger krom en skyddande yta till vad det används till, så det behöver inte en klarlack. Om du däremot väljer att klarlack en uppsättning kromade fälgar, är processen relativt lätt. Saker du behöver
klarlack sprayfärg
Maskeringstejp kommenterar: Mineral sprit
Visa fler instruktioner
1

bort hjulen från bilen, om de är installerade.
2

bort däcken, om de fortfarande är monterade på hjulen. Detta steg är valfritt, men du kommer att få ett bättre resultat om det inte finns några däck på bilen.
3

Rengör hjulen med hjul renare. Rengör baksidan av hjulen samt att undvika att få smuts eller damm på klarlack under målningen.
4

Tape bort något område du inte vill att klarlack att gå. Det rekommenderas inte att måla de områden innanför klacken hålen, eftersom detta kan förhindra att hjulen på rätt åtdragna.
5

Rengör hjulen med lacknafta för att ta bort olja och rester. Detta är ett viktigt steg, så se till att hjulen är ordentligt rengjorda.
6

Applicera en lätt damning av klarlack till hjulen och låt det torka.
7

Applicera två till fyra lager av klar, låt den torka mellan varje målning. Applicera inte färgen alltför tungt för att undvika att köra och slapp måla.
8

Låt klarlack för att torka över natten innan du installerar om däcken eller sätta tillbaka hjulen på bilen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91706.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.