Hur man installerar en turbo Smart Controller Manual Boost

Använda framgångsrika kula och fjäder design är turbo smarta manuell boost controller en hög kvalitet bearbetad aluminium enhet som erbjuder exakt justering och enkel installation. Du kan montera den till nästan alla fordon för att ge betydande prestandaförbättringar genom att begränsa flödet av tryckluft till wastegate, vilket i sin tur ökar turbo utgång. Mest fabriken turboladdade fordon är utformade med en hög säkerhetsmarginal för att minimera incidenter av misslyckande. En måttlig psi (pounds per square inch) ökning kan producera stora mängder av hästkrafter och vridmoment och samtidigt bibehålla en säker tolerans för alla komponenter. Saker du behöver
Turbo Smart Manuell
Boost Controller Skruvmejselsats
plast zip-ties
Visa fler instruktioner
1

Fäst ena änden av det uppsving kontrollenheten till turbo utlopp källa (ligger nära kompressorn) via den medföljande vakuum linje.
2

Anslut den andra sidan till den Membrandosa inlopp.
3

Zip-slips enheten borta från värmekällor, såsom eventuella avgaserna.
4

Vrid regulatorn ratten i önskad riktning för att justera laddtrycket.
5

Ställ fordonet på en säker off-road läge bort från trafik och alla hinder. Spool turbon av en utförande ett vidöppet gasspjäll acceleration springa för att få en läsning på din boost mätare. Finjustera turbo intelligenta styrenheten som krävs för att uppnå önskad boost nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92160.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.