Hur gör jag Tub min Camaro?

Installera hjulet badkar i Chevrolet Camaro kräver omfattande svetsning förmåga i syfte att upprätthålla den strukturella styvheten i bilen som är absolut nödvändigt när racing. Installera hjul baljor - bredare hjulhusen som kan rymma större däck - i en bil som Camaro kan du köra långt bredare däck än du skulle kunna med de ursprungliga fabriksinställningarna hjulhusen på plats, vilket innebär betydligt mer dragkraft på startlinjen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Automotive handverktyg
Tigersåg
Metal intert gas svetsare
Svetshjälm
Svetshandskar
Stålborste
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Ta interiören från bilen inklusive baksätet och mattan från baksätet till bakljusen. Ta ut reservhjulet, domkraften och lug skiftnyckel.
2

Jack upp baksidan av bilen och stödja ram med pallbockar. Ta bort hjul och däck, då stödja bakaxeln med domkraften och ta bort bilens bakre upphängningen. Detta kräver unbolting de bakre stötdämpare från chocken torn i bålen, sedan unbolting undersidan fästen bil fjädring. Addera 3

Sänk bakaxeln till marken. Om du installerar en smalare bakre ände, eller en kortare bakaxel, ta bort axeln och fjädring helt.
4

Placera hjulet baljor på golvet i Camaro över befintliga hjulhusen. Använd en svart filt markör för att teckna en linje på golvet i bilen som du kommer att använda som en riktlinje för att skära ut golvet. Gör detta för båda hjul badkar, se till att de är jämnt fördelade.
5

mäta en tum utombordare från rits du skapade för att bilda en flik med hjulet badkar och Camaros golvet. Snittet du kommer att göra kommer inte att vara på rits, men en tum från det närmare till utsidan av bilen. Klipp ut de gamla hjul badkar av bilen, men skär bara golvet. Skär inte bilens kvartalet panel.
6

Placera Reservhjul badkar i sina monteringsläge i bilen. Punktsvets karets på plats. Från utanför bilen, använda en hammare för att böja en tum flik av bilens golv uppåt så att den uppfyller utsidan av hjulhuset. Punktsvets denna flik på plats mot hjulhuset.
7

Rengör svetsar med en stålborste, sedan spraya hjulet badkar med primer, sedan måla för att förhindra rost.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92180.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.