Custom Paint Tips

Anpassad måla ett fordon hemma för att spara på bekostnad av tusentals dollar i arbetskostnader. Innan du börjar, är det dock viktigt att förbereda ytan av fordonet ordentligt för den anpassade färgen och att tänka på de grundläggande behoven för målning. Dessa inkluderar Korrekt preparering av ytan, med hjälp av de bästa möjliga försörjningen och ta din tid för att säkerställa en riktig finish. Förbereda lackytor

Förbered befintliga lacken genom att rengöra det innan början, torka sedan av ytan med vax och fett remover. Putsa med en röd eller grå bil scratch pad. Detta säkerställer anpassad färg fäster helt till ytan och förhindrar att färgen lossnar eller täckfärg efter att den har torkat. Oavsett vad design eller stil anpassad färg du väljer att använda, korrekt förberedelse av fordonet för färg gör eller bryter slutprodukten.
Försiktigt Mask Spray Designs

maskera sprej mönster görs först med målarens plastband. Detta band är extremt tunn och låter dig bilda konturer och kurvor omöjligt att bilda använda standardpapper backed maskeringstejp. Eftersom målartejp är plast, den har en skarpare, mer definierad kant som översätter väl på anpassad färg jobb. Använd maskeringspapper att täcka fordonets fönster, men ta bort sådant som krom eller plast trim, backspeglar, huvud och bakljus för att förhindra sprutdimma inom dessa områden.
Paint och tillbehör

Högkvalitativ färg och leveranser omfattar den faktiska färgen som används samt de material som maskering. Låg kvalitet material ger dålig täckning och kräver mycket mer av produkten för att slutföra anpassad färg jobb. Högkvalitativa maskering material ger en mycket skarpare och mer definierad utformning än som är möjligt med låg kvalitet material. Priset är inte den enda avgörande för kvaliteten, dock. Kontrollera med billack butiker och lokala butiker kropp för yttranden om det enklaste att använda lokalt tillgängliga anpassad färg.
Efterbehandling Custom Design

: Efter den anpassade designen har varit sprayas, korrekt avsluta designen för att erhålla det önskade resultatet. Avlägsna plast maskeringstejp efter sprutning designen för att hjälpa till att erhålla en renare linje, som är mindre benägen för sprickbildning och lägger säkert på ytan av fordonet. Snarare än klar beläggning över precis designen på stora färg jobb, applicera klarlack på hela ytan av fordonet. Detta ger en jämnare yta på stora intrikata anpassad färg jobb. För små handen, ansöker klarlack till designen är bara acceptabelt. Använd successivt finare kornstorlek våt-torr sandpapper för att jämna ut färgen jobb, och avsluta färgen förfarande genom putsning slipade området med en omloppstid buffert och polermedel. Efter ungefär en veckas torktid, tillämpa vax till anpassad färg för att skydda det mot ultraviolett skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92295.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.