Hur man gör en ängel Eye projektor

Angel eye projektorer är en anpassningsbar funktion som kan ge din bil ett unikt upplyst titt på natten. När du slår på strålkastarna på, kommer din strålkastare ut som om det finns glorior inuti lampan. Effekten introducerades av BMW, men bil entusiaster kan göra sina egna enheten eller köpa ett kit för just deras modell och märke på bilen. Hela funktionen består av en projektor stav med scratch sågning längs den rundade ytan som projicerar ljuset i en gloria utseende. Saker du behöver
Måttband
Plast ihåligt rör, 0,31 tums
Shears
ugn vantar
Mason burk
Roterande verktyg, t.ex. en Dremel Tool Review Silicon lim

Visa fler instruktioner
1

Mät storleken på din strålkastare som du kommer att lysa med projektorer ängel ögat. Skär plast ihåliga staven större än denna storlek med kök häcksaxar.
2

Värm ugnen till 300 grader Fahrenheit. Placera stången i ugnen i tre minuter. Grillvantar när du tar ut staven.
3

Böj staven för att se hur det böjs. Om det fortfarande är för hård, lägg tillbaka den i ugnen i ytterligare några minuter. Ut en murare burk som är ungefär samma diameter av dina strålkastare
4

Mät. Vira den böjliga staven runt mason jar med de två ändarna vidröra.
5

Låt den svalna i två minuter. Klipp överskottet plasten utanför länkhuvuden att matcha strålkastare mätningarna.
6

bort stången från masonburk. Med hjälp av roterande verktyg, sågar skär in i plasten ca 0,7 inches till 0,11 inches isär utan att skära genom staven.
7

Konfigurera belysningssystem för ängeln ögat projektor, antingen med hjälp av ett kit till krok det upp till strålkastaren ledningar i bilen eller med hjälp av en lysdiod med ett motstånd.
8

Demontera strålkastaren huven baserad efter märke och modell av bilen så att du inte skadar strålkastarna. Limma stången till strålkastarhuset eller plast strålkastare med silikon lim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91620.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.