Hur man gör en Rust Finish med Paint

Rost är aldrig en bra sak, men när det kommer till egna bilar, kan det vara. Bilar med ett original patina - smeknamnet ges till fordon som aldrig har varit ommålad och har ett skikt av rost och färg som en finish - är på modet, och mycket populär. Men om din bil inte har en naturlig patina, det finns sätt att fejka det, främst med en liten bit av retuscherade rost. Det är inte särskilt svårt att göra, men det tar lite skicklighet och ansträngning att göra rätt. Lyckligtvis är allt det tar lite övning. Saker du behöver
Red scuffing pad
Airbrush
Airbrush kompressor
billacker i brunt, orange, röda och vita nyanser
bilfärg Reducer
Blandning koppar
Mixing pinnar
Automotive klarlack med tillplattning agent
Visa fler instruktioner
1

Scuff det område där du vill använda din falska rost med röda scuffing pad. Tänk i termer av var rost skulle förekomma naturligt, gillar i nitar eller bultar, längs fönsterblecket eller bottnarna av dörrarna.
2

Blanda den bruna färgen i en blandning kopp med reducering med tillverkarens rekommendationer. De blanda koppar har markeringar på sidorna, som gör det lätt att räkna ut hur många delar av varje för att blanda. Addera 3

Over-minska färgen genom att lägga i en extra del av Reducer in i blandningsform. Detta kommer att ge den bruna en vattnig utseende, vilket är vad du går för. Det ser mer naturligt på detta sätt.
4

Häll bruna i airbrush hakas i en airbrush kompressor och börjar lätt sprayning. Börja med att skapa en ljus bas för den bruna, vilket gör det till ett stort område som du kommer att bygga på nästa.
5

Upprepa denna process med de orange och röda färger, experimentera med din airbrush längs vägen. Skapa en skiktad, naturlig look, och genom att lägga flera lager av färg, kan du göra det. Du kan även gå tillbaka och göra mer med den bruna, om du gillar, så länge som slutresultatet ser ut som rost, det finns inga regler
6

Upprepa steg 2 och 3 med den vita färgen och. sätta vita i airbrush. För de vita accenter, att det ser ut som en vatten fläck som orsakade rost i första hand, så att en strimma som går förbi rost och in i kroppen. Kanske lägga accenter i rost för högdagrar, vad som fungerar bäst. Du kan alltid gå tillbaka och lägga till andra färger om du vill, eller blanda dem om du vill.
7

Blanda klarlacken med reducering och en flackare medlet enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av blandning kopp och blanda pinnar.
8

Häll klarlack till airbrush och tillämpa den i ljusa rockar, med cirka 50 procent överlappning, över rostad metall området. Detta kommer att sätta någon glans på det rostiga området, vilket gör det ser mer autentiskt, samt skydda lacken från skador.
9

rensa ut airbrush med reducering, genom att spruta rå reducering genom airbrush dricks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91702.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.