Hur du anpassar en Golf GT Car

Volkswagen Golf GT, lanserades 2005, är belägen strax nedanför Golf GTI i Volkswagen lineup, även om GT är inte tillgänglig för nordamerikanska entusiaster. GT kommer med två motorer, en 1,4-liters twincharger och 2,0-liters turbodiesel. För entusiaster som kan köpa Golf GT, kan detta vara en bra grund för en anpassad bil. Nedan följer en översikt över de åtgärder som kan vidtas för att anpassa en Golf GT, även om det inte täcker specifika instruktioner för varje ändring. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
mutterdragare
Skruvmejslar (platt huvud och Phillips) katalog Momentnyckel
Jack och pallbockar
Visa fler instruktioner

1

Installera en lägre fjädring och stötdämpare prestanda. Eftersom Golf GT är byggd på samma plattform som den mer resultatinriktade GTI, finns det en hel del fjädring uppgraderingar tillgängliga för GT. Eibach och Bilstein är två sådana företag (se Resurser).
2

Installera större hjul och däck. Ett lager GT har relativt små hjul, så att installera en större diameter uppsättning legeringar kommer att fylla ut hjulhusen och komplettera den lägre markfrigången som du gav din golf i steg 1. Större hjul kan du även passa lägre profil och bredare däck för bättre hantering. Addera 3

Byt ratt och växelspaksknopp. En mindre, läderklädda ratten kommer att göra din inredning inte bara ser bättre ut, men gör din golf roligare att köra. Du kan också installera en eftermarknad växelspaksknopp eller ens sätta på valfri fabrik växelspaksknopp från en GTI som är modellerad efter en golfboll. Ett annat trevligt komplement till GT: s interiör är en uppsättning anpassade golvmattor med VW-logotypen på dem.
4

Uppgradera utsidan med en annan frontspoilern eller ens en hel kropp kit. De flesta anpassade bilar har någon typ av yttre ändringar, och rakish styling av den femte generationen Golf tar väl några väl valda förbättringar på detta område. En snygg frontspoilern är verkligen allt här bilen behöver se sitt bästa.
5

Ändra motorn för mer hästkrafter. Golf GT: s motorer har mer makt potential, så börja med att installera en kall luftintaget, som kommer att få mer frisk, kall luft till motorn och hjälpa den att producera mer hästkrafter. Följ denna modifikation med en mer lättflytande avgaser som också kommer att lägga mer kraft till motorn tack vare större diameter, mer lättflytande slang.
6

Öka bromsförmåga. Med mer makt kommer behovet av mer stopp förmåga. Börja med att installera resultatinriktade bromsbelägg och flätad stål bromsledningar. Bättre bromsbelägg minskar stoppsträckan medan flätad stål bromsledningar kommer att ge en mer fast, förtroendeingivande pedal känsla. Den ultimata uppgraderingen är en stor broms kit från ett företag som Brembo (se Resurser), vilket dramatiskt förbättrar bromsning med större rotorer, bromsok beefier och större bromsklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91739.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.