De bästa sätten att sänka GMC Trucks

Sänkning lastbilar har alltid varit ett område för anpassning och idrott tuning. En sänkt pickup eller SUV kan se mycket sportigare och snyggare, samt har en mer aggressiv utseende när på vägen. Tillsammans med större fälgar och lägre profil däck, kommer ett sänkt lastbil vara lättare att komma in och ut ur, samt vara en skräddarsydd, one-of-a-kind fordon. Det finns ett antal olika metoder för att sänka lastbilar, från styckning fjädrar och fastspänning spiralfjädrar att värma dem så att de förlorar sin förmåga att stödja vikten av fordonet i rätt markfrigången. Det finns dock en bästa sättet att sänka en GMC lastbil korrekt och säkert sätt. Skärning eller värmeslinga Springs | Boka

En gång testade men något osäkert sätt att sänka en lastbil är att antingen skära spolar ur spiralfjädrar, så att fordonet rider lägre, eller att värma spiralfjädrar med en fackla för att göra metallen i fjädrarna svaga, så att den inte kan stödja vikten av fordonet på fabriken rida höjd och kommer att sitta lägre. Problemet med detta är att du kan klippa för mycket material ur fjädrarna eller värma fjädrarna för mycket, vilket får dem att tappa humöret och eventuellt spricka eller gå sönder. Detta kan orsaka potentiella säkerhetsproblem eller andra problem, såsom en olycka.
Clamping Skruvfjädrar

En annan metod för att sänka GMC lastbilar är att klämma spiralfjädrar, som kommer åstadkomma samma sak som att skära eller uppvärmning av spiralfjädrar, utan några större ändringar av spiralfjädrar som är permanent. Det är ganska lätt att göra, men kan störa en del av den moderna säkerhets-och stabilitetsproblem, som automatisk nivåreglering eller StabiliTrak, som är vanliga på moderna GMC fordon, vilket kan leda till problem med säker drift av fordonet.
Addera sänkningssats

Det bästa sättet att sänka en GMC truck är att beställa rätt sänkningssats från en eftermarknad leverantör. Detta kan innefatta förskjutna knutpunkter för att låta fälgarna att sitta lägre, liksom uppdaterade fjädrar, fjäder monteringsplattor, stöttor och andra fjädringskomponenter. Med hjälp av dessa komponenter ska ger en sänkt bil som är lika säkert att använda som den är snygg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92066.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.