Hur man målar Anpassad Grafik på en motorcykel över en klarlack

Målning anpassade grafik på din motorcykel är ett definitivt sätt att krydda din ride och lägga till en touch av din egen personlighet. Ett av de bästa sätten att lägga till dina egna bilder är att måla varje grafiken för hand själv. Detta gör att du kan placera den grafiska huvudsak var dina händer kan nå och skär ned på kostnader och tid för förberedelser. Det enda som begränsar dig är din fantasi. En klassisk motorcykel grafisk innefattar en skalle med vilda horn stack ut av det. Saker du behöver
Soft blyerts
lackfärg i vitt, ljusbrun, ljusblå, röd och svart
Windex
Pappershanddukar
thinner (för rengöring av penslar)
Högblank emalj sealer spray, 1 kan
liten detalj modell borstar
Visa fler instruktioner
1

Rengör området på din motorcykel som du lägger till grafik till . Använd en produkt som Windex att noggrant torka bort all smuts från området.
2

Lägg ned linjen arbete först med en mycket mjuk blyerts. Rita en cirkel för den övre delen av en skalle. Lägg en böjd linje direkt under detta för käken. Lägg hornen med en uppsättning krökta parallella rader som börjar på den övre vänstra och övre högra av skallen, kurvan ner runt ansiktet och sedan påpeka bort från skallen.
3

Rita ögonhålorna och näsa med triangeln formar. Ögonen ska vara två stora trianglar med insidan vinkeln pekar mot varandra. Nosen ska vara en mindre triangel direkt under de två ögonen. Använd ett uppochnedvänt "Y" form för att skapa den kluvna tunga i skallen.
4

Flesh fram detaljerna i lackfärg med en liten detalj borste. Måla strax utanför grafit riktlinjer. Detta kommer att säkerställa att färgen fäster på klarlack på din cykel. Mörkare i ögon, näsa och mun med svart emalj. Låt färgen torka i 2 timmar och torka försiktigt bort grafiten.
5

Måla skallen vitt, tungan röda och hornen blå. Lägg ljusbrun runt kanterna av ögonen på skallen, tänderna och botten av skallen för skuggor. Lägg ljusblå till toppen och sidan av hornen.
6

Spray över området med högblank emalj sealer. Emalj är robust färg och bör hålla upp på egen hand, men en snabb skikt av sealer kommer att se till att den varar under en mycket lång tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91628.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.