DIY Electric Car

Med den senaste tidens intresse för alternativ-drivna fordon i spetsen för dagens transporter nyheter, är begreppet Do-It-Yourself (DIY) elbilar inte bara rimligt, men fullt möjligt för den genomsnittlige amerikanen. Så, hur svårt är det att konvertera en förbränningsmotor (ICE) bil till en elektrisk? Tja, är det första du ska göra för att hitta en kandidat för konvertering, får så lets igång. Först Plocka rätt fordon

Eldrivna bilar är begränsade av olika frågor i samband med fordonets kraft och vikt. Baserat på nuvarande batteriteknik, och dess motor, kan du antingen gå fort för en kort tid, eller gå långsamt för en lång (ER) tid. Som ett resultat, tyder detta medvetande att ju lättare bilen, desto bättre kandidat du kommer att ha för en lyckad DIY konvertering. I detta fall kan goda kandidater vara någon kompakt bil, till exempel Toyota Corolla, Nissan Sentra, Geo Metro, eller bättre, ett original Morris 1100 eller Volkswagen Squareback. Addera Varför Sista två bilar?

Ett problem med elkraft är det "hur" lag. Med andra ord, hur många batterier jag bär, och hur gör jag hysa dem i en liten bil? För att driva en motor du måste bära ett antal batterier, och dessa tar upp mer utrymme än vad som tilldelats i den typiska kompakta bilen. I fallet med både Morris och Squareback, är de "Kombi" konfigurationer, som tenderar att göra mycket mer känsla då en kantighet Sentra.
Manuell eller automatisk?

elkraft en växellåda är inte nödvändigt, eftersom systemet använder en power controller snarare än en uppsättning kugghjul för att flytta fordonet. Så kommer det vara bättre att hitta en bil som bär en handbok, snarare än automatlåda, eftersom den initiala kostnaden för att köpa kommer att vara betydligt billigare.
Få ICE ut

Ta en ICE ur en ram är faktiskt väldigt enkelt. Att göra jobbet, hyr en motor hissa, sedan använda verktyg som kan hittas i en typisk verktygslåda, släpp bultarna som håller motorn i ramen. Koppla sedan loss alla slangar, tillhörande kablage eller tillbehör, och lyfta motorn ur ramen och lägg den åt sidan.
Montering Electric Power

Efter tillverka eller köpa lämpliga motor-enskänk, bifoga dem till elmotorn och makt controller, och installera enheten i motorrummet. Anslut sedan drive-shaft/rear-end montering på motorn, anslut ett ledningsnät till batteriet sele, och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91661.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.