Hur Skär av toppen på en Dodge Ramcharger

Det fina modifiera fordonet är att det finns inga regler. Vill du halvera det och byta ratten på baksidan? Gå för det, och ha roligt gör det. Därför är det helt logiskt att skära taket av en Dodge Ramcharger. Det är den Mopar motsvarighet till Chevrolet Blazer av 80-talet, och dessa lastbilar var konvertibler. Vettigt att skära taket av och visar de Chevys som Dodge kan göra det också. Saker du behöver
Tigersåg
Metal skärblad
Måttband
Maskeringstejp
MIG svetsare
Svetshjälm
Handskar
Ögonskydd skydd
Hearing
Assistant Review 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
4,5-tums slipmaskin med metall slipskivor, cut-off hjul och 80-grit Lamellslipskiva
18-gauge plåt
Tin snips
Märkpenna
kartong
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Mät och markera på SUV där du vill klippa bort taket med hjälp av måttband och märkpenna. Vanligtvis skulle du vilja göra det om 3 inches baksidan av vindrutan på taket, direkt bakom de främre fönstren, och under de bakre fönstren runt till baksidan av lastbilen. Planen är att det ser ut som en lastbil utan tak på hytten.
2

Mask utanför området du just märkt med märkpenna med maskeringstejp. Detta kommer att bli lättare att se mot färgen, och ger dig en bra riktlinje när du skära av taket.
3

skruva isär säkerhetsbälten från insidan med 3/8- tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Ta bort allt fäst i taket som behöver bo med hytten samtidigt också.
4

Sätt på ögonskydd, hörselskydd och handskar.
5

Sätt i metallblad till tigersåg och börja skära taket längs vindrutan linje som du har markerat. Följ linjen över taket tills toppen av hytten är fri från vindrutan.
6

Klipp längs de linjer som du har markerat ut runt lastbilen med tigersåg. Om du stöter på ett område som är svårare att komma åt, kan det vara bäst att byta till vinkelslip med kapskiva.
7

Lyft av taket, med hjälp av en assistent , när taket skärs av helt. Placera den åt sidan, eftersom det inte kommer att behövas längre.
8

Skapa mallar för toppen av ny säng och vindrutans ram med kartong och märkpenna. Du kommer att locket från taket så att fordonet är permanent utan tak.
9

Överför mallarna till plåten, med märkpenna och klipp ut dem med hjälp av tenn snips.

10

Svetsa plåt lock på vindrutans ram och säng område med MIG svetsare och svetshjälm. Du vill placera små svetsar - inte längre än 1/8 tum - längs längden av lastbilen, och avståndet dem ut om en fot i taget. Detta är så att du inte bygga upp för mycket värme i ett område och böja metallen. Så småningom kommer alla de små svetsar ansluter.
11

slipa ner svetsarna med kvarnen, först med metallen slipskivan, därefter med klaffen hjulet.
12

Måla metallen med sprayfärg. Taket är nu avskurna och redo för grundläggande kaross och måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91701.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.