Hur man målar Shadow Chrome

Shadow krom, mer allmänt kallas Shadowline, är krom som har mörklagda med färg, och kan ha en satin eller en blank yta. Termen myntades av BMW, vars bilar kommer ofta med Shadowline trim, men det är också vanligt gjort till andra typer av bilar. Mörklagda trim är mer modern och diskret utseende än krom. Med rätt inställning, är det lätt att svart ut trim och ha det stanna ser bra i många år framöver. Saker du behöver
Maskeringstejp
220 korn och 400 grit våtslippapper
Primer sprayfärg
svart sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort trim som ska målas.
2 p Om du inte tar bort trim, använd maskeringstejp och tidningar att maskera eventuella områden runt trim som inte kommer att vara målade. Översprutningen från sprayfärg är ganska tung, så se till att du noggrant maskera eventuella områden som du inte vill måla på.
3

Rengör trim med ett milt rengöringsmedel, t.ex. Simple Green.
4

Sand trim med 220-slippapper. Chrome är mycket smidig, och färgen fäster inte bra om den inte är repig upp.
5

Rengör trim mycket noga med lacknafta efter slipning. Detta är ett avgörande steg i paint beredning. Rengör trim så det finns ingen olja eller återstod. Inte nog med att färgen ska fästa bättre, men det slutliga utseendet av trim kommer att bli bättre om ytan är mycket rena och fläckfria.
6

Spraya på flera lager av primer och låter primern torka ordentligt mellan strykningarna. Våt sand primern med 220 grit sandpapper mellan strykningarna.
7

Spraya trim med den svarta du har valt. Satin eller semi-gloss är den mest populära, men du kan också använda högblank svart eller matt svart färg, beroende på vilken look du går för.
8

Låt färgen torka i flera timmar eller helst över natten. Våt sand färgen med 220 sandpapper och därefter 400 grit sandpapper.
9

installera försiktigt eventuella lister som togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91700.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.