Hur du spårar ditt fordon med navigationssystemet

En Global Positioning System (GPS) är ett system för satellitnavigering, som sänder signaler om att en GPS-mottagare plockar upp. När mottagaren fastställer signalen, kan du komma åt enhetens position i realtid. Det är ett praktiskt verktyg för att lokalisera och spåra fordon, och är tillgänglig för både mobiltelefoner samt datorer. Beroende på vilken typ av programvara du köper, kanske du kunna följa anvisningarna (på en karta) och hastigheten på din bil. Du kanske också kunna titta på bilens tidigare platser. Instruktioner
1

Köp en GPS-enhet för din bil. Många företag säljer GPS-enheter för att lokalisera bilar, varav vissa Teensurance, Zoomback och Tracking the World (se Resurser). Du kan gå till en webbplats du vill, beställa enheten på nätet och registrera dig för ett navigationssystem serviceplan.
2

Placera GPS-tracking enhet i din bil. Vanligtvis, när du får enheten, föreslår tillverkaren den idealiska platsen i bilen, såsom streck i främre eller bakre fönstret. Enheten fungerar bättre när den har fri sikt för mottagning av satellitsignal.
3

Installera bilen ansökan spårningsprogram (medföljer enheten) på antingen din dator eller din mobiltelefon. GPS tracking program är Internetbaserad och du måste komma åt dem med hjälp av telefonens webbläsare eller dator. Navigera till din webbläsare och skriv in URL tillhandahålls av GPS serviceföretag som du har registrerat dig för en serviceplan.
4

Logga in genom att ange ditt användarnamn och lösenord. Nu kontot öppnas på webbläsaren, där du hittar flera flikar för varje funktion /egenskap av GPS-spårning programvaran. Klicka på en flik, till exempel "Hitta min position" eller "Leta" för att se var din bil är just nu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91936.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.