Hur man installerar högtalarsystem i bilar

Installera ditt eget högtalarsystem i en bil kan drastiskt förbättra ljudet under den ursprungliga installationen. Det är möjligt att skräddarsyr systemet så att det är antingen mycket kraftfull och högljudd, eller platt som återger ljudet troget utan att införa någon värme av störningar i ljudet. Installationen kräver viss teknisk kunskap, så många bilmodeller har högtalarnas placering som kräver demontering av faktiska bilkomponenter såsom främre streck eller dörrar. Saker du behöver
Borr med bits (Phillips, platt-blad och andra offset stycken) katalog Allen Wrench Set
torxmejsel och bits
Hylsnyckelsats
Avbitartång Lödkolv med lod
Crimpverktyg med kontaktdon
Panel bort (för din bilmärke) katalog eltejp
mattkniv
10 ft 8 gauge tråd (tillval) katalog 5, 10 ft 4 gauge tråd (tillval) katalog RCA-kablar (tillval) katalog Främre högtalare
Back högtalare
Amp (tillval) katalog Big bakstycket högtalare (tillval)
Visa mer Instruktioner
1

anteckna placeringen av alla högtalarna i bilen, kommer som alla dessa måste ersättas för att installera ett nytt högtalarsystem i en bil. Du kan använda bilen manuell eller helt enkelt skruva upp musiken och flytta runt bilen lyssnade efter var ljudet kommer ut. Platserna varierar beroende på märke och modell av bilen.
2

Samla verktyg, kablar och den nya högtalarsystem som du ska installera på ett ställe så att du inte behöver leta för någon produkt under installationen.
3

Ersätt de främre högtalarna som antingen är placerade på framsidan instrumentpanelen, dörrarna eller på de övre sidorna av taket i fronten på bilen. Detta kan vara så enkelt som att ta bort plastkåpan och skruva loss de gamla högtalarna eller behöva ta hela instrumentbrädan eller dörrar isär. Hänvisning bilen manuell, biltillverkare eller din bilmekaniker för specifika instruktioner för din bilmodell. Ta bort de gamla högtalarna och dra ut kablarna, och åter plugg dem till de nya högtalarna och placera dessa tillbaka i fästen. Var försiktig så att du inte blandar ihop polariteten och anteckna färgkodning innan kontaktstycken tas originalen.
4

bort de bakre högtalarna och installera de nya högtalarna i deras ställe. De flesta av dessa kan du komma åt från stammen och ligger på de bästa sidorna bakom passagerarsätet. De har fästen som gör att du kan knäppa ut högtalarna med fingrarna. Du kan också sätter du in kabeln i de nya högtalarna och snäpp tillbaka dem i fästena. Detta kommer att variera på märke och modell av bilen också.
5

Montera förstärkaren och stora lådan högtalarna trunk om du använder dem, så många ljud system inte har denna funktion. Du måste ansluta förstärkaren till batteriet och radio. Använd 8 gauge tråd för batteriet anslutning, och 4 gauge tråd för att ansluta ingångarna märkta "Remote" på förstärkaren och bilstereon. De RCA-kablar går från förstärkaren till ingångarna på de stora högtalarna rutan trunk. Detta kommer att skapa djup bas i bilen och installera den bygger på personliga preferenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92092.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.