Hur att designa din egen bil Seat Covers

Varje specialanpassad bil behöver en skräddarsydd inredning och skapa en originell design för dina egna omslag bilbarnstol är det perfekta sättet att åstadkomma detta. Genom att skapa egna motiv för din bil interiör, är du låta din unika kreativitet omfatta hela din bil. Den bästa delen om att utforma dessa inredning för din bil är att du bara begränsas av din fantasi. Du kan komma med hundratals designidéer på papper så att du kan välja den perfekta en för att skapa egna skal bilbarnstol. Saker du behöver
Drafting penna
Kneaded suddgummi Clip Art markörer
Färgpennor
Computer
Scanner
Visa fler instruktioner
1 < p> Rita sätet för utformningen av klädsel genom att skapa en rektangel för baksidan av sätet. Lägg en mindre rektangel till toppen av rektangeln. Lägg ner i bilsätet med en diagonal kvadratisk form som kommer ut från basen av ryggstödet.
2

Färg basfärgen i stolen med en mörk konst markör. För exemplet i den här artikeln du använder mörkblå, men en mörkare färg kommer att göra. Låt markören torka i minst fem minuter eller tills den är torr vid beröring. Addera 3

Lägg den grundläggande ramen för design med färgpennor. Rita flammor på baksidan av sitsen genom att lägga till tre böjda, vågiga triangulära former med hjälp av en ljus röd färgpenna. Placera dessa i den mellersta delen av baksätet. Lägg vågiga triangulära former till vänster och höger sida av huvudgruppen. Lägg fyra små vågiga trianglar till huvudstödet att skapa mindre lågor.
4

Lägg gul inuti lågan riktlinjer som du just har skapat. Du kan sedan lägga ett lager av apelsin mellan gult och rött. Lägg skuggor till designen för att göra stolen mer realistisk och ge dig en bättre uppfattning om hur den färdiga produkten kommer att se ut. Gör detta genom att färga lätt med en svart färgpenna på de nedre sidorna av ryggstödet och till vänster och höger av sidan lågor på bilsätet.
5

scanna in bilden i din dator på 300 punkter per tum och spara den som en JPEG-fil. Kontakta en säljare på en anpassad bil sittunderlag företag som tailoredcarseatcovers.com eller coverking.com och skicka dem till JPEG i din design. De kan arbeta med dig för att genomföra en skräddarsydd sittunderlag baserat på din design.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91637.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.