Vad är en Sway Bar Bussning?

Vingla barer är en viktig komponent i hanteringen av en tävlingsbil på banan. Den teknik och utformning av vingla barer och bussningar som förbinder dem att spela en central roll i konkurrensen. Roush Racing lärt oss vikten av krängningshämmaren inställning under säsongen 2008 när en annan NASCAR laget påstås stal en krängningshämmare att kopiera deras design i hopp om att göra upp konkurrensutsatt mark på banan. Förstå roll vingla bar och bussningen gör att du kan skapa den bästa behandlingen för din bil på banan. Sway Bars

För att förstå vad en krängningshämmare bussning är, först förstå vad krängningshämmare funktion är i bilen. Kräng.hämmare stabiliserar bilen genom kurvorna på banan. Stängerna är fastade till suspensionen och möjliggöra av suspensionen på en sida av bilen att reagera på vad den andra sidan gör. Den krängningsstång balanserar ut lasten som tas på medan fordonet är corning och är fäst till suspensionen genom bussningar. Staplarna är alltid används på främre hjulupphängningen och ibland används på bakvagnen, beroende på banan.
Betydelse

krängningshämmare bussningar tillåter krängningshämmaren att flyta och reagerar på rörelse tävlingsbilen på rätt spår. Vanligtvis ligger på nedre kontroll vapen, är bussningarna monterade i chassit. Utan bussningarna skulle vingla bar har en stel förbindelse till chassit och stoppa all vikt skiftande. Detta skulle göra hanteringen av bilen i hörnen intill omöjligt att kontrollera.
På det

bussningen är gjord av gummi, uretan eller polyuretan . Den krängningsstång passar in i centrum av genomföringen. Runt utsidan av bussningen, finns det ett fäste som gör att du kan montera den på chassit.
Storlek

Storleken på bussningarna beror på storleken av sway bar du använder. Krängningshämmare storlekar kan variera i storlek upp till två inches i diameter. Fästena används för att fästa bussningen till chassit kan vara uppåt av 1-1/4 inches hög med 3-5/8 inches bred eller 1-5/8 inches hög med 4-1/4 inches bred i storlek.

Typer

bussningen själv kan bestå av olika material. Alla material motstår extrem värme och kyla och minska friktionen. Pris varierar, beroende på det material som används i bussningen. Materialen finns i antingen röda eller svarta, och fästena är i allmänhet klädd för att undvika rost och slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91654.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.