Hur man installerar en dumpventil på en Civic

Även Honda Samhällskunskap inte är turboladdade från fabriken, har vissa ägare installerat eftermarknaden turboaggregat att ge sin Civic mer hästkrafter. En del av den turbo system är den blow-off ventil. Den blow-off ventil stoppar sprutar av överblivna turbotryck från slående i turbo kompressor ventil och hjulet när du lämnar bort av gasen. I sin tur, när du lyfter foten från gaspedalen för att stoppa gasen, är ett högt whooshing buller som alstras, vilket är ett resultat av övertrycket släpps från blow-off ventil. Saker du behöver
Blow-off ventil hårdvara
Installation ingår ventil
Skruvmejsel
Slangklämmor
Boost avspolning
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Civic motor och öppna huven genom att dra huvfäste placerad till vänster på förarsidan fotutrymmet.
2

Leta vakuumledningarna som är anslutna till din turbo. De kommer att vara relativt tunna plastslangar som är säkrade till de turbo använder klämmor metall slang. Man är ansluten till intaget av turbon, som kommer att vara i närheten av turbo inlopp, medan en annan kommer att vara nära turbo avgaser punkten. Lossa slangklämmorna på vakuumledningarna
3

, sedan dra upp vakuumledningarna att lösgöra dem från turboaggregatet. Sätt intaget-side vakuum linje
4

i intaget av din blow-off ventil. Sätt i avgas-side vakuumledning in i avgassystemet, eller utlopp, av blow-off ventil. De specifika platser för dessa två slangnipplarna varierar mellan avblåsningsorgan ventiler.
5

Säkra vakuumledningarna till blow-off ventil med slangklämmorna. Dra åt klämmorna med din skruvmejsel.
6

Anslut den nya uppsving värd till ingången och utgångar blow-off ventil, som ska anges på blow-off ventil montering och i dess bruksanvisning .
7

Dra uppsving spolning från blow-off ventil till turboaggregatet och respektive ansluta ingången och utgången avspolning till intaget och avgas nipplar slang på turboladdaren. Säkra spolning till turboaggregatet med slangklämmor.
8

Montera blow-off ventil i motorrummet. Det rekommenderas att den placeras så nära radiatorn som möjligt och bort från motorns insugningsrör och luftfilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92265.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.