Det bästa sättet att tona bakrutor av en bil

bakrutan på de flesta bilar innehåller sammansatta kurvor. De är krökta både på sidorna och vid toppen och botten. För att ta itu med denna utmaning, är det oftast nödvändigt att tillämpa din nyans film i smala remsor, annars kan du sluta upp med pressveck, som du försöker att täcka kurvorna. Dessutom är tillgången till bakrutan inuti vissa bilar ytterst begränsat och svårt i bästa fall. Om det är möjligt för dig att göra, är det ibland rekommenderas att ta bort den bakre däcket helt. Spärr detta, kommer du att jobba runt det. Saker du behöver
rena dukar
Bakruta nyans kit
Rengöringslösningen
Scraper
lysrörsljus
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen noggrant inifrån och ut. Använd en produkt som rekommenderas av din film val som en rengöring /adhesiv lösning. Arbeta i en ren miljö, helst inomhus i direkt sol och vind.
2

Rengör varje fönster ytan igen omedelbart innan du placerar varje remsa av filmen.
3 < p> Använd utsidan av bakrutan som mall för dina remsor. Blöt fönstret, placera remsorna och använda en gummi edged skrapa för att vidhäfta den högra sidan (ej den klibbiga sidan) av filmen på utsidan av fönstret.
4

Trimma kanterna av filmen efter konturerna av matrisskrivare mönster på bilrutan. Du kan använda en fluorescerande butik ljus inne i bilen för att belysa när du klipper.
5

Komplett tre remsor, överlappande dem med något mer än 1/8 tum i mitten.

6

Fäst två remsor av osynliga band vid ett hörn av filmen på varje sida av filmen. Håll på bandet, och dra filmen från fodret. Spraya rikligt med lösning som du drar isär den för att minimera störningar.
7

Flytta med övre filmremsa på insidan av bilen. Blöt ner fönstret, och applicera remsan, med gummiskrapa för att räkna ut vätskan. Arbetet från topp till botten, med början vid ena sidan. Spray för nästa band och upprepa.
8

Klipp din slutliga filmremsa som ovan, men skär ut runt bromsljus, om tillämpligt. Flytta till insidan och tillämpa denna remsa liksom.
9

Tryck all vätska från mellan remsorna och glas, återigen arbeta uppifrån nedåt. Linda en trasa runt skrapan för att fånga och dra ur överflödig vätska runt kanterna. Träna eventuella rynkor eller bubblor som du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91617.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.