Hur man målar en Hood

Måla din bils huva själv kommer att spara pengar och ger dig fler alternativ för anpassning. Måla huven antingen på bilen eller när det tas bort - bara göra det senare om du redan är bekväm att ta bort huven. Se till att du har tillräckligt med färg för resten av bilen om det är alla kommer att vara samma färg. Huven blir ibland skadad snabbare än resten av bilen eftersom det är på framsidan, så det kan behöva touch-ups oftare än resten av bilen. Saker du behöver
600-grit vått /torrt sandpapper
ren trasa
metallgrundfärg
Grundbeläggning
Klarlack
Auto måla
Visa fler instruktioner

1

Rengör köksfläkten av all smuts, sot och buggar med tvål och vatten. Skölj och låt vattnet på motorhuven, sedan gnugga den med sandpapper i långa, lodräta streck. Detta luckrar metallen något så det kommer att hålla primer.
2

Spray primern jämnt över huven, och låt den torka i ett par timmar. Använd sandpapper igen (denna gång utan vatten) för att förbereda primer för nästa steg. Addera 3

Spray på baslack, sedan två lager klarlack. Vänta 20 till 30 minuter mellan varje skikt att låta det torka delvis. Vänta inte längre eftersom du kan behöva använda sandpapper igen.
4

Applicera auto färg i sin sprayapplikator i jämna, svepande rörelser. Du kommer att göra flera lager, så rör sig över huven i ett sicksack-rörelse innan han återvände till början av nästa skikt. Flera tunna lager är mer effektiva än en tjock päls.
5

Vänta tills färgen torka och applicera klarlack igen för att skydda färgen och skapar ett glansigt fullföljande.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92071.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.