Hur man öka hästkrafterna i en 53L motor

Chevrolets 5.3l V8-motor används eller finns i praktiskt taget varje större sedanmodell, lastbil, SUV, och även sportbil som produceras av Chevrolet idag. Det är ryggraden i andra GM-märkta fordon, inklusive GMC, Cadillac, liksom den numera nedlagda Pontiac varumärke. Lägga ström till 5.3l V8-motor är en ganska enkel sak, eftersom många eftermarknaden prestanda såväl företag som GM: s interna specialister makt, GM Performance Products, erbjuder många alternativ för att uppgradera kraften i GM: s medelstora V8. Saker du behöver
3/8 tums hylsa som
Tigersåg
dubbla avgassystemet
Skruvmejslar
Kall luft intag
Omprogrammeras datachip
Show Fler Instruktioner
1

unbolt beståndet avgassystemet från din bil eller lastbil genom att först ta bort skruvarna som håller avgaser till katalysatorn. Använd uttaget att fortsätta unbolting avgaserna från ramen, inklusive avgas galgar. Använd en tigersåg för att kapa avgasröret så att den lättare kan tas bort från bilens undersida eller lastbil.
2

Installera det dubbla avgassystemet genom att först dirigera avgasrören över bakaxeln, sedan anpassa dem till de galgar lager avgaser. Applikationsspecifika avgas kit kommer att innehålla avgaser hängare som passar in i de befintliga galgar lager avgaser. Bolt avgasfläns på katalysatorn fläns med medföljande maskinvara och uttaget inställd för att slutföra installationen.
3

Öppna huven och ta bort filtret lager luft och intag löpare från motorn av fordonet. Luften lådan är bultad till ramen och kärnstödet, medan den övre delen av intaget löparen hålls på plats med en kompressionsband passande fästa kanalen luftintaget till spjällhuset. Ta massan luftflödessensorn och tilluften temperaturgivare och lägg dem åt sidan. Ta systemet luftintaget från fordonet.
4

Installera kalla luftintaget genom att först montera intaget "hatten" under spjällhuset och använder komprimering bandet med en skruvmejsel för att dra åt den i plats. Installera sedan insugsluftens temperaturen i hålet i den övre intaget röret med den medföljande gummigenomföringen. Den luftmassemätaren är nästa, passande på plats med gummistövlar komprimering och metallband komprimering som är installerade med skruvmejslar. Slutligen, installera luftfiltret konen på plats i slutet av intaget löpare och nära kärnan stöd av fordonet.
5

Ta bort minuspolen från batteriet, leta upp datorn motorstyrningen. Kabelnätet skruvas in i datorn för att förhindra oavsiktlig borttagning. Ta bort skruven och dra kablaget rakt ut från motorn datorn. Föreställningen chip installeras i datorn, då ledningsnätet installeras i prestanda chip. Sätt tillbaka skruven och dra åt försiktigt ner det för att säkra ledningsnätet på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92220.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.