Hur Bil Vinyl Made?

Bil vinyl skapande använder två separata processer, vilket gör två olika kvaliteter av bil vinyl. Vinyl ger mindre svinn, är tunnare och mer hållbara än kalandrerats. Kalandreras är billigare att producera och inte ett bra val för applikationer bil vinyl. Plastmaterial
Polyvinylklorid är också känd som PVC.

Bil vinyl är tillverkad av en polyvinylklorid polymer, en ofta tillverkat plast ämne som kan smältas och formas. Polyvinylklorid är allmänt används i en mängd olika plastprodukter. Tuff och smidig, är polyvinylklorid en av de råvaror som används för dekaler vinyl bil.
Övriga ingredienser
Vinyl bil Filmen är gjord för att böja.

Mjukningsmedel tillsätts för att göra vinyl flexibel. Pigment tillsättes därefter till polymeren eftersom polyvinylklorid är typiskt klart med en blåaktig rösterna. Andra tillsatser och fyllmedel införlivas för att skydda mot UV-strålar och andra vinyl-förstör material. Kvalitet avgör vinyl hållbarhet.
Vinyl
vinyl anses hög prestanda.

gjutna metod som används för att skapa en högre grad av vinyl, som erbjuder bättre flexibilitet för installation på bilar än kalanderade metoden. I vinyl är råvaror blandas i en förutbestämd ordning, hastighet och tid bildar en flytande blandning, organosol. Den hälldes på en gjutning ark, som är bakad, ta bort lösningsmedel. Ett limskikt anbringas på den fasta filmen.
Calendered Vinyl
stålvalsar komprimera polymeren till ark.

Calendered, eller mellanliggande vinyl, bildas utan lösningsmedel. Den vinyl blandas och upphettas till ett smält tillstånd och matas genom ett munstycke. Den vinyl passerar polerat stål rullar, platta till vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91937.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.