Hur du anpassar en 2002 Camaro

I 2002 års modell Camaro markerar bilens 35: e året av produktionen. Nybörjar sportbil som produceras av General Motors kan anpassas på många sätt. Lägga till funktioner som en avgas, kall luft intag och uppgraderad motor styrenhet kan lägga hästkrafter till din motor och bidra till att göra din bil mer distinkt, vilket ger den en egen ljud. Lägga till en kropp kit kan också bidra till att ge den lagt visuell skillnad. Bland dessa, installera ett intag är en av de enklaste och mest kostnadseffektiva sätt att anpassa din Camaro. Saker du behöver
Hylsnyckel
Standard amerikanska eluttag
Flathead skruvmejsel
Philips head skruvmejsel
Dubbelsidig
tejp
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna lådfabrik luften genom att ta bort muttrarna som håller fast den till motorrummet med hjälp av dina uttag. Det finns en på förarsidan och en på baksidan av luft rutan.
2

Lossa klämman som håller fast slangen luften rutan till mitten av motorn genom att använda din Phillips skruvmejsel.

3

Ta MAF sensor som är placerad i mitten av luft lådans slang genom att bända loss det med din skruvmejsel.
4

Tryck på MAF sensorn i botten av ditt kall luftintaget tills det klickar på plats.
5

Sätt den kvinnliga slutet av det kalla luftintaget i slangklämma som du lossade i steg 2 och dra åt klämman med din Phillips skruvmejsel.
6

Fäst värmeskölden för kallt luftintaget till motorrummet genom att montera den med dina hylsnycklar och muttrarna som säkrade din gamla luft box, eller med hjälp av en stark dubbel- dubbelsidig tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92052.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.