Hur får man fler hästkrafter Av en Chevy Silverado Med en 350 V8

Öka hästkrafter i en Chevy Silverado som är utrustad med den populära 350 motorn är ofta förvirrande på grund av det stora utbudet av alternativ som är tillgängliga. Många mindre än sanningsenliga leverantörer är villiga att ta dina pengar och leverera underpresterande produkter. Vissa produkter, men, producerar bättre än väntat resultat. Om du drar en släpvagn, eller hitta din prestation behöver ett lyft, att veta vad man ska göra utan att slösa pengar på produkter som inte fungerar gör hästkrafter vinster värt. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Hylsnyckelsats
Wrench set
Wire pressningar
Visa fler instruktioner
1

Byt din ljuddämpare med ett friflytande avgaser. Palla upp trucken och installera pallbockar under den bakre. Unbolt avgaserna på baksidan av katalysatorn och installera en prestation "cat-back"-system. Det betyder allt ersätts från katalysatorn till baksidan av lastbilen. Fabriken Systemet är mer restriktiva för en anledning. En något restriktiv avgaser hjälper vridmoment, men det sker på bekostnad av hästkrafter. En välkonstruerad avgassystemet, dock klarar betydande hästkrafter vinster utan en betydande förlust av vridmoment.
2

Höj huven på lastbilen och installera ett friflytande luftfilter. Vissa resultat varumärken flöde tre eller fyra gånger mer luft. Avlägsna höljet luftrenaren, rengör den och släppa in det nya filtret. Medan ingen signifikant skillnad kommer att märkas vid lägre hastigheter, kommer den verkliga förbättringen hittas under kraftig acceleration eller när motorn är under belastning. Detta gäller särskilt om du bogserar en husbil, båt eller släpvagn. Addera 3

Förbättra din bränslekvalitet. Det finns en anledning racebilar kör super bränslen eller alkohol. Bränslet har energi, och mer energi i en given mängd bränsle, desto mer hästkrafter som den producerar. Regelbunden bränsle, trots hype från gasbolagen är inte en hög energi bränsle. Dessutom har inte alla bränsle tillsatser är värt pengarna, men vissa är exceptionella. En tank full med premium bränsle kombinerat med ett bra bränsle additiv ger ett kraftigt uppsving av hästkrafter. Om Silverado har en hel del hårt arbete för att göra den dagen, öka hästkrafter med en tank av stor bränsle.
4

Höj huven på lastbilen och använd en skiftnyckel för att skruva isär fläkten. Fyll de tomma skruvhål med kortare bultar, och installera en elektrisk fläkt. Montera det direkt till kylaren. Det finns massor av kit på marknaden som passar olika årsmodeller för Chevy Silverado lastbilar. Den gamla fläkten använder ständigt hästkrafter. Den elektriska fläkten är effektivare, och endast tänds när den behövs. Skruva fast fläkten på plats och följ kopplingsschemat för din modell för att installera den nya fläkten. Använd tråd pressningar för att säkra anslutningar.
5

bort datorn motorstyrning och installera en ny dator chip. I vissa fall är avlägsnandet inte nödvändigt och helt enkelt koppla en programmerare i datorn kretsar är allt som behövs. Det finns massor av företag som säljer datachips. Noggrant undersöka deras påståenden. I många fall har vinsterna är obetydlig och inte värt investeringen. Men att göra motorn förbättringar och sedan installera ett nytt program chip avsevärt kan förbättra hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91965.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.