Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en Rat Rod i Florida

Rat Rods är lagliga gatan i Florida, och ägare måste registrera dem med delstaten Florida Department of Highway Safety och motorfordon (HSMV). En råtta spö är ett fordon som liknar de hot rods från 1950-talet och per definition, används de fordon. När du köper en begagnad bil i Florida, behöver du inte besöka en HSMV kontor för att slutföra äganderättsöverföring om du köper den från en återförsäljare som har tillstånd att utfärda tillfälliga tillstånd. Saker du behöver
Titel
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

Få en Florida körkort om du inte redan har ett. Olicensierade förare kan inte registrera bilar i Florida, och försäkringsbolagen inte försäkra fordon som olicensierade förare egen.
2

skaffa försäkring på råtta stången. Det minimum av ansvar och egendom är $ 10.000 i Florida. Om du har orsakat en bilolycka eller ha andra rörliga brott, kan staten kräva att du bära kroppsskada på politiken också. Om du är skyldig pengar på en bil lån för råtta stången, kommer den person eller institution som lånade du pengar kräver att du bära kollision försäkring för att skydda sina investeringar.
3

Kontrollera Vehicle Identification Number (VIN). Se till VIN matchar VIN på titeln till bilen.
4

Boka tid med din lokala HSMV kontor. Många län i Florida kommer att låta dig boka en tid för att registrera ett fordon om säljaren av råtta stången inte registrera det för dig. Se Resurser för en länk till en lista över HSMV kontor efter län och hänvisar till den sista kolumnen till höger för att avgöra om kontoret accepterar utnämningar.
5

Registrera råttan stången. Ta den attesterad titel från den tidigare ägaren och försäkringsbevis. Placera registreringsskylt och registreringsskylten på bilen så fort du kan så att du kör råtta stången lagligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79244.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.