Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man förhandlar Car Val

MP3-uppkopplingar, elektriska fönsterhissar, navigationssystem, luftkonditionering och startar auto finns alternativ i dagens nya bilar. Dessa faciliteter förbättra fordonet, och även lägga till extra dollar till prislappen. Att veta hur man ska förhandla om de alternativ du vill kräver lite kunskap om produkten, fabriken prissättning och timing. När du går till en ny bil, kom ihåg att du är konsument och har ingen skyldighet att köpa om affären du vill inte förverkligas. Behålla möjligheten att gå iväg skall återförsäljaren inte arbeta med dig. Instruktioner
1

Samla alla broschyrer, kataloger och information om den bil du vill ha, MSRP (tillverkarens föreslagna priset), optioner paket och specifikationer fordon. Läs dem fullt ut och förstå basen prissättning med de alternativ du vill.
2

Gör en lista över de alternativ du vill med din nya bil. Ring återförsäljare för att hitta den bil du vill ha och frågar om återförsäljare har den modell du hoppas att säkra (med alternativ). Om det finns en modell på mycket med de alternativ du vill använda detta till din fördel.
3

Erbjud ett inköpspris för fordonet du vill, minus alternativen avgifter och kostnader. Låt försäljaren prata igenom det med chefen. En bil med massor av fabrikens alternativ kan vara svårare att flytta bort en hel del jämfört med att givaren får en skräddarsydd levereras. Därför har du inflytande i en förhandling. Om dealern vet att han kommer att ha svårt att flytta det aktuella fordonet utanför partiet, kan han vara villig att förhandla fram ett bättre pris för den bilen.
4

tid ditt besök för inköp av fordon. Om möjligt, gå till generalagenten i december. Denna tid på året är traditionellt en långsam för nybilsförsäljningen. Med försäljare som vill göra månatliga kvoter, har du förhandla bättre hävstång för de alternativ du vill från mitten till slutet av den sista månaden på året.
5

tid ditt besök för årstider När de alternativ du vill är inte praktiskt eller nödvändigt. Till exempel, om du vill ha individuella värmesystem för varje säte i bilen, gå till återförsäljaravtalet i de döda i sommaren. Bilar som sitter på mycket med säsongens alternativ du vill är svårare att flytta, vilket ger dig bättre förhandlingsposition för dina valda alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79075.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.