Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Flytta My Car

fordonstransporter ofta innebär användning av omlokalisering företag som är förtrogna med både inhemska och internationella sjöfart. Många gånger en bil måste flyttas i samband med ett hushåll flyttar, ny anställning eller i färd med att ta hand om anhöriga. Processen att flytta ett fordon kan också innebära förhandlingar om en myriad av tullbestämmelser och följa miljö-koder. Tjänsten är oftast avgiftsbelagda, och många transaktioner slutförs både före och efter leverans av ett fordon. Saker du behöver
bankväxel
Custom sjöfart formulär
Visa fler instruktioner
1

Bestäm ett transportsätt. Fordon kan transporteras genom ett antal medel. En bil kan transporteras landvägen genom användning av ett flak biltransport. En bil kan också sändas med användning av en stor lastförmåga havet fartyg. Många gånger dessa metoder kombineras för att möta behoven hos kunden. Om ett fordon måste flyttas över internationella gränser, då ett stort kommersiellt Avsändaren kan användas. Inhemskt, kan du hyra ett lastbilsflak eller anlita ett privat företag fordonstransporter att flytta fordonet via väg resa. I fråga om internationell sjöfart, kan avsändaren vara ansvarig för tullhandlingar och fordon import-eller exporttullar.
2

Ställ en tidsperiod. Den tidsperiod som förflyter mellan lastning av ett fordon på ett fartyg och ankomsten av fordonet vid en destination måste bestämmas för kostnad, försäkring, schemaläggning och tull ändamål. För att bättre säkerställa effektiva transporter, måste schemaläggning står också för väder nödsituationer, mekaniskt fel och trafikvolym.
3

Förbered fordonet. Fordonet måste vara ordentligt förberedda för transport kan ske. Fordonet ska tömmas före laddning som både fraktkostnader och säkerhetsfrågor är beroende av den totala vikten dras av transportören. Fordonet ska också rensas för personliga saker och high-dollar-värde ex att förhindra skada eller stöld under transport. I vissa fall måste bilen vara fri från läckor som miljöskyddet verkställs vid import till ett land eller territorium.
4

Load och leverera fordonet. Om fordonet kommer att transporteras landvägen, sedan leverera bilen till rätt belastning som utses av transportören. Om fordonet kommer att transporteras med hyreslägenhet säng, sedan ladda bilen med rätt teknik beskrivs av fordonstillverkaren. Korrekt säkra fordonet för att förhindra olyckor eller skador på bilen. Se till att rätt skyltning är synlig om fordonet anses vara en överdimensionerad last. Om sjötransport, sedan leverera bilen till hamnområdet där det utsedda havet fartyget ombord. Före leverans, kan du bli ombedd att fylla i tulldokument och betalar den ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79216.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.