Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Arkansas Car Titel Information

delstaten Arkansas kräver invånarna att ha en titel för fordon de äger i staten. Registreringen är nödvändigt för att få ett giltigt titel till varje fordon. Registrering krävs för nuvarande invånarna i staten som har köpt eller på annat sätt överföras ägandet av ett fordon samt nya invånare flyttar till staten. Tidsplan

Arkansas Department of Finance and Administration Office of Motor Vehicles är ansvarig för att samla in lämplig information, blanketter och avgifter samt utfärdande fordon titlar i staten. Office of motorfordonsbestämmelser kräver att alla fordon som ska registreras inom 30 dagar efter den händelse som utlöste det behövs en ny titel.
Typer
p Det finns ett antal typer av händelser som kan utlösa behovet av en ny titel som skall utfärdas för ett fordon. Köpet av en ny eller begagnad bil kommer att kräva att få en ny titel. Överföra ägande av ett fordon, till exempel när en panträtt betalas ut eller ett fordon ges som en gåva från en familjemedlem, kommer att kräva en ny titel. Nya invånare flyttar till staten måste registrera sina fordon med staten och få en ny titel.
Försäkring

delstaten Arkansas kräver att varje fordon som drivs i staten som skall omfattas av en ansvarsförsäkring som uppfyller kraven statliga minimum. Bevis på försäkringsskydd måste lämnas in till byrån av motorfordon innan en titel kan utfärdas. En bil köps från en Addera Rutiner

I händelse återförsäljare, är tilldelningen och registreringen pappersarbete vanligtvis del av av säljprocessen och kommer vanligtvis hanteras av återförsäljaren. Andra typer av händelser som kräver registrering av fordon och textning är typiskt ansvar fordonets ägare. Nödvändiga dokument kan inkludera den aktuella titeln, köpebrev, försäkringsbevis och fordon registreringsansökan. All relevant information tillsammans med den tillämpliga avgiften måste tas till en lokal intäkt kontor för byrån för motorfordon för att få fordonet registrerat och titeln.
Överväganden

delstaten Arkansas rapporterar titelinformation National Motor Vehicle Titel Information System. Denna nationella elektroniska system ger konsumenterna möjlighet att få värdefull information om fordonets skick, historia, titel, mätarställning, varumärke historia och datastöld. Dess syfte är att skydda konsumenterna från bedrägerier och osäkra fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78684.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.