Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur ser bilar när mycket är stängd

Söka efter en ny bil kan vara tidskrävande , och beroende på ditt arbetsschema , kan det inte ens vara möjligt att besöka bil massor under kontorstid . Om du hittar dig själv kikar i fönstren av bil partier efter att de har stängt sina dörrar , är det dags att bli kreativ . Hitta sätt att se bilarna på egen hand , sedan be en medarbetare för att möta ditt schema . Instruktioner
1

Bläddra genom en parkeringsplats . Du kan hitta mycket av partiet inventering lagras utanför . Utvärdera tillståndet och stil för varje fordons yttre och göra en lista över de bilar du som intresserar dig .
2

reda på om bilen partiet har en hemsida . Använd mycket namn och plats för att utföra en sökning på Internet . Om den har en hemsida , kan du hitta en lista över tillgängliga bilar med bilder och detaljerade beskrivningar .
3

Cal generalagenten under kontorstid och be att få tala med en chef . Förklara att du vill ta en närmare titt på vissa bilar , men du kan inte besöka medan butiken är öppen . Fråga om någon skulle vara tillgänglig för att möta dig vid en annan tidpunkt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79256.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.