Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en DOT Antal i Nebraska

Någon i Nebraska som driver ett kommersiellt fordon 10,000 pounds eller tyngre enligt lag måste visa en Förenta staternas Department of Transportation nummer (USDOT). Denna USDOT antal, ofta kallad DOT numret, varnar bilister att kommersiella fordon i bruk har registrerats. DOT numret visar att lastbilen är juridiskt trafficking varor eller tjänster i USA. Skaffa en DOT numret är en enkel procedur som innebär att fylla i och skicka in en ansökan. Instruktioner
1

Få en DOT ansökningsblankett på nätet. Besök DMV.State.NE.us för att erhålla en kopia av DOT ansökan. Ladda ner formuläret, fyll i alla sektioner och följ instruktionerna för att lämna den. Om en elektronisk nedladdning är inte genomförbart, plocka upp ett formulär på en Nebraska Department of Motor Vehicles kontor.
2

Fyll i alla delar av DOT ansökan. Inkludera all information relaterad till fordonet, dess storlek och vikt. Skicka in alla nödvändiga drivrutiner dokument, bevis på ägande och försäkringsskydd. Var beredd att svara på frågor om syftet med fordonet och dess avsedda användning..
3

Betala för DOT registreringsnummer Visa försäkringsbevis för personligt ansvar utöver försäkringen på själva fordonet. Följ online-anvisningar för inlämning betalning eller betala personligen vid en Nebraska Department of Motor Vehicles kontor.
4

emot DOT numret elektroniskt eller via post. Använd inte fordonet för människohandel varor tills DOT numret har utfärdats. Enligt DOT Number Registration hemsida, om ditt företag är en ny aktör i systemet, får du också ett informationspaket som förklarar din status som ett nytt företag. Inlägg DOT numret på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78772.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.