Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Lubbock County Vehicle äganderättsöverföring Krav

Lubbock länet ligger i västra Texas. De äganderättsöverföring Kraven regleras av Texas Department of Motor Vehicles, som har kontor i alla län. Fordonsskatt betalas av köparen om fordonet kommer att registreras. Säljaren behöver inte betala några avgifter för titeln överföringen. Titeln

framsida Texas titeln innehåller all relevant information om bilen och flera platser för endast säljaren och lien innehavaren att fylla ut. Säljaren tecknar sitt namn, ger en korrekt mätarställning och handlingar vid tidpunkten för försäljningen. Köparen bör kontrollera vägmätaren noggrannhet. Köparen behöver inte signera eller skriva ut någon information om titeln.
Vehicle Titel Application

Ansökan fordon titel, kallas Ansökan om Texas Certificate of Title åtföljer titel för en ägarbytet. Köparen måste fylla i alla personuppgifter och fordonsinformation där du blir tillfrågad. Säljaren måste fylla i 18 § att kontrollera vägmätaren uttalande och 21A § att dokumentera försäljningspriset. Säljaren måste också logga in 22 § för att bekräfta att uppgifterna stämmer.

Ansökan kan hittas på Texas DMV webbplats (se Resurser).
Andra dokument

Säljaren måste ge köparen att bilens sista registreringen kvitto. Om säljaren har rätt att underteckna titel men är inte noterat på titeln som den egentliga ägaren, måste en fullmakt meddelande inkluderas med titeln, vilket verifierar säljarens rätt att sälja bilen för ägaren. Om det finns en kvarstad noterat på titeln, är en panträtt utsättning krävs för titeln överföringen. En lien innebär att pengarna är fortfarande skyldig för bilen och att bilen används för säkerheter fram en panträtt release är tillgänglig. Om lien innehavaren är lokal, kan en godkänd bank företrädare ger utsläpp av kvarstad anmälan på framsidan av Texas titeln. Addera Slutföra Transfer


Även om inte en krav för överföring av äganderätten, måste säljaren meddela DMV för försäljning inom 30 dagar för att eliminera hennes ansvar för fordonet. Han kan göra det på Lubbock länet skattekontoret eller gå online för att lämna in anmälan Vehicle Transfer (se Resurser). Köparen är skyldig att lämna titeln ansökan inom 20 bankdagar eller annars betala en $ 25 böter för varje månad som fordonet förblir namnlös. Köparen måste gå till Lubbock länet skattekontoret, på Main Street i Lubbock, att betala skatt för inköp av fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78903.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.