Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en AC Schnitzer

Om du funderar på ett utländskt fordon , erbjuder AC Schnitzer många designmöjligheter . Stationerad i Aachen , Tyskland , erbjuder AC Schnitzer restylings för biltillverkare över hela världen . Förutom bilar , fungerar detta företag även med motorcyklar . Identifiering

Det är viktigt att inse att AC Schnitzer är inte en automaker utan en auto- customizeren . Därför är du inte ute efter en självständigt producerad bil . Du söker en bil som en annan automaker släpps till Schnitzer för modifieringar och förbättringar . De två mest populärt hittade gör i detta avseende är BMW och Mini Cooper .
Metod

Det bästa sättet att köpa en av dessa fordon är att hitta antingen en lokal BMW eller Mini Cooper återförsäljare eller en som specialiserat sig på utländska bilar . Om de inte har en AC Schnitzer anpassad bil , kan de ha möjlighet att få en av sina leverantörer i Europa . Om du föredrar en sökning på Internet , kan du hitta erbjudanden och auktioner för nya och begagnade fordon utrustade med detta bolag .
Överväganden

Kom ihåg att du bör isolera vilka anpassningar du vill , eftersom AC Schnitzer gör en mängd av dem . De har allt från chassi ombyggnader till inredning renoveringar som de tillhandahåller för kunderna . Det finns ingen generisk AC Schnitzer produkt . Det beror helt på de uppgifter du önskar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79243.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.