Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Ship en bil från Tyskland till USA

Shipping en bil från Tyskland till USA är en enkel process som innebär att välja en speditör att transportera din bil till Amerika och se till att din bil uppfyller USA säkerhetsnormer. Den transportör du väljer laddar din bil till en 20 - eller 40-fots container i en hamn i Tyskland. Du kan också välja att ha din bil rullade in på ett skepp och säkras i ett internt bildäcket i skrovet på fraktfartyget. Saker du behöver
avsändarens eller bärare ursprungliga fraktsedel
Bill of Salu Utländsk automatiska registreringen
Alla officiella auto dokument som rör fordon skeppas
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera att din bil uppfyller US säkerhet, stötfångare och utsläppsnormer, särskilt om det har tillverkats och köpts i Tyskland. Enligt US Bureau of Customs and Border Protection, måste alla fordon som inte uppfyller amerikanska säkerhet, stötfångare och utsläppskrav bringas i överensstämmelse, exporteras tillbaka till Tyskland eller förstöras. Spara tid och pengar genom att se din bil är kompatibel innan den är redo för transport till USA.
2

arrangemang med en avlastare eller bärare för att transportera ditt fordon från Tyskland till USA . Ett antal professionella avlastare samlar in och säkra din bil för transport med lastfartyg till USA. För att rensa tullen och samla in din bil i USA, måste du behålla avsändaren eller transportföretagets ursprungliga konossement, köpebrev, utländsk registrering och andra dokument som täcker fordonet.

3

Rengör underredet på din bil innan du släpper den till avsändaren eller transportör du har valt. Det amerikanska Department of Agriculture kräver att importerade bilar vara fri från främmande mark, så har din bil ång-sprutas eller rengjorts grundligt innan du transporterar den till USA.
4

Rengör insidan av din bil alla personliga tillhörigheter. Många rederier kommer inte att acceptera din bil om det innehåller personliga saker, så rengöra insidan av bilen ordentligt innan du släpper den till avsändaren eller bärare. Att göra detta kommer också att skydda dig från förluster på grund av stöld.
5

Vara beredda att betala rätt skatt på din bil när plocka upp det i USA. Såvida du inte är en amerikansk medborgare anställda i utlandet, en statsanställd som återvänder från en rundtur i tullen eller frivillig ledighet, eller en medlem av militären återvänder från tjänsten utomlands, kan du behöva betala en 2,5-procent skatt på bilar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79076.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.