Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vanliga Saturn Ion Problem

Saturn bil Företaget är baserat i USA, och har tillverkat bilar sedan 1990. Saturnus Ion bilmodell gick ur produktion 2007, och dessa äldre bilar är kända för att ha fått vissa klagomål. Kallstart Frågor

Saturn Ion kan, när de utsätts för kyla, inte startar när du vrider nyckeln i tändningslåset. Kostnaden för reparationer i samband med denna fråga är svår att beräkna, eftersom ett antal delar kan vara att skylla, och din mekaniker kan behöva ersätta flera delar innan man hittar den skyldige, vilket kan förvärra kostnaden.

Felaktig Bränsle Feeds

Under 2004 genomfördes ett antal joner återkallas på grund av konsumenternas och tillverkare oro för att ett fel i bränsleinmatningsröret kan, under vissa omständigheter, orsaka brand eller andra farliga delar misslyckanden. Farhågor har också framförts om integritet och kvalitet bränslefilter.
Interior Frågor

Vissa Saturn Ion ägare har klagat på att interiören har flera brister, inklusive problem med växlarna med dörrar, fönster och taklucka misslyckas med att arbeta som bilen åldras.
Säkerhetsfrågor

Medan majoriteten av Ion bilar på vägarna idag inte har några större säkerhetsproblem, var vissa modeller återkallas under 2004 på grund av oro för stötfångare och blinkers på bilen. Dessa bilar bör inte köras förrän granskas av en mekaniker eller återförsäljare.
Tangenter har fastnat i tändningslåset

ett irriterande problem i vissa Joner kan uppstå när nyckeln fastnar i tändningslåset, hindrar föraren från att stänga av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78954.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.