Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar marknadsvärdet av bilen

Det finns ett gammalt ordspråk som säger att en bil förlorar värde den andra den driver bort bilen mycket. Även om detta är sant, ibland är det svårt att veta exakt hur mycket värde som faktiskt går förlorat. Att veta det exakta marknadsvärdet på din bil är viktigt om du planerar att byta in det för en ny bil eller donera den till välgörenhet. Prisguider, såsom Kelly Blue Book, har varit go-to resurs för att hitta bilens värde. Saker du behöver
dator med Internet
år, märke och modell på fordonet
Trafikarbetet
Fordonets tillstånd
Visa fler instruktioner
1

Öppna webbläsaren. Gå till kbb.com.
2

Klicka på "GO" länken i "Used Cars" ruta i mitten av skärmen. Klicka på pilarna bredvid drop-down menyer under "Välj år, Make & Model" för att välja dessa attribut för din bil. Klicka på "GO"-knappen.
3

Klicka på länken för "Rek värde" för det pris som bilen kommer att sälja i en marknadssituation. Välj en "Trim" på nästa sida. Den Trim är den typ av modell fordon du äger. Klicka på länken för att markera det.
4

Klicka på alternativknappen bredvid den typ av överföring du har. Ange körsträcka på din bil i "körsträcka" rutan. Klicka på kryssrutorna bredvid de funktioner i ditt fordon. Klicka på "Fortsätt."

Nästa sida visar ett rekommenderat värde av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78602.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.