Hur att bogsera en personbil

Bogsering en personbil är lätt när dina förberedelser görs. Bogsering kan vara mycket farligt om det görs med felaktig utrustning. Denna artikel kommer att berätta hur man säkert dra en personbil. Saker du behöver
Dragfordon
Tow dolly eller trailer
passagerarfordon ska bogseras
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil är i stånd att bogsering av ett passagerarfordon. Dragfordonet ska vara minst 750 pounds tyngre än bilen bogseras. Konsultera din instruktionsbok för att se dragkapacitet på ditt fordon. Jämför detta med det fordon du vill bogsera. Dragfordon behöver backspeglarna på båda sidor.
2

Försäkra din dragfordonet är ordentligt utrustat för att dra en personbil. Detta kommer att kräva en klass 2 skumt och ledningar som kommer att ansluta med bogsering dolly eller trailer. Dessutom bör dragfordonet vara i gott skick. Detta innebär vid ett minimum, kommer fordonet att passera en säkerhetskontroll.
3

Skaffa en fiberkabel dolly eller trailer. Det finns flera uthyrningsfirmor som hyr dessa artiklar för dig. Om du planerar att göra en hel del bogsering, kan det vara värt mödan att köpa en dolly eller trailer. Dolly är bäst för främre fordon fyrhjulsdrift, trailers är bäst för bakre fordon fyrhjulsdrift. Om inköp, rådgöra med återförsäljaren för att säkerställa att produkten du köper är lämplig för dina behov. Uthyrning företag kan göra detsamma. Dessutom kan uthyrningsföretag sälja och installera dragkrokar och kabelstammar.
4

Ladda upp. Fäst dolly eller trailer till dragfordonet. De uthyrningsfirmor kommer att visa dig hur man gör det om det behövs. Testa skygglappar på bogsera dolly eller släpvagn för att säkerställa att de fungerar. Strap det dragna fordonet på plats per tillverkarens anvisningar. Dubbelkolla alla remmar och kedjor säkerhet att säkerställa att allt är ordentligt på plats. Kontrollera däcktrycket i dragfordonet och bakdäcken i det dragna fordonet om du använder en dolly.
5

Tow din personbil. Du kommer att köra i lägre hastigheter under bogsering. 55 MPH eller mindre rekommenderas. Bilkörning bogsering en personbil kräver avsiktliga rörelser. Förutse vänder innan du köper dem. Undvik hastig inbromsning eller byta körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77154.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.