Vad är ett Clean Car titel?

En ren bil titel är en som är gratis för utestående lån från tidigare ägare och fri från en bärgning eller olycka historia. Ren bil titlar avsevärt öka en begagnad bils värde. Funktioner

En ren bil titel innehåller namnet på den nuvarande ägaren och viktig information om fordonet, liksom chassinumret, och den automatiska märke och modell.
Identifiering

En ren bil titel kan identifieras snabbt genom att titta på det. En ren titel är tryckt på tjockt lager och i vissa stater är flerfärgad. Det bör vara gratis indikationer såsom "Salvage", och det bör vara fri från kvarstad innehavare listade på framsidan.
Missuppfattningar

Även om en fordonet har en ren titel, betyder det inte att bilen har en olycksfri historia. Om en olycka var minderårig eller inte rapporterat till myndigheterna, är titeln fortfarande ren.
Typer

En ren titel är en av tre typer av titlar. De andra är rädda titlar - titlar som används för fordon som repareras efter stora olyckor -. Och ombyggda titlar, utfärdas för fordon som tillverkas genom att kombinera de ramar av två fordon
Varning
< p> Om en begagnad bil titel är inte ren, kommer bilens värde att vara mycket lägre än om titeln var ren. Det finns inga priser guider för bärgning och ombyggda fordon, så att bestämma ett rimligt pris att betala är svårt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77364.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.