Så här importerar bilar från Japan till Storbritannien

Importera en bil från Japan till Förenade kungariket kan göras på två sätt. Få brittiska importörer som kommer att göra det åt dig eller göra allt pappersarbete själv. Detta kan vara en mödosam uppgift, men det finansiella sparandet kan vara mycket betydande. Och självförverkligande för att kunna göra uppgiften kan vara spännande. Importera fordon från ett land till ett annat är mycket populärt på grund av det finansiella sparandet att köparen upplevelser. Instruktioner
1

Hitta en export agent i Japan. Detta kommer att vara den person som köper bilen som du vill och slutför pappersarbete som krävs för att ladda din bil på ett fartyg i Japan.
2

Ge export agent önskade bil specifikationer. Prata med honom eller henne om bilmodell, tillbehör som du vill, färg och andra attribut.
3

Kontakta brittiska frakt och agenter clearance. Har byrån hänvisa dig till tullklarering agent som kan ordna betalningarna för tull och moms avgifter när bilen anländer i Storbritannien.
4

Vidta åtgärder för ett enskilt fordon Approval Scheme (SVA) . SVA är en pre-registreringsbesiktning för fordonstyper som inte har godkänts av brittiska eller europeiska standarder. Detta för att säkerställa att fordonet uppfyller säkerhetsstandarder vid användning på allmänna vägar.
5

Skaffa en körning och Vehicle Licensing Agency (DVLA) Ny registrering eller Importera Pack via din lokala DVLA.

6

Presentera Bill of ladel, japanska avregistrering dokumentation och tull faktura till Storbritannien Freight and Customs Agency. Din export agent kommer att tillhandahålla dessa handlingar till dig.
7

Skaffa din importerade fordon från tullen när det anländer. Registrera fordonet omedelbart på din lokala DVLA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77598.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.