Hur får man en rapport Auto Historia

Som en smart konsument, är det bästa du kan göra när du är i marknaden för en begagnad bil för att få en rapport fordon historia. Utan denna rapport, har du bara säljarens ord om eventuella mekaniska problem och tidigare olyckor där bilen. Bil historia redovisar även detaljerad viktig information såsom om bilen har varit i en översvämning, redovisas som en citron eller har haft vägmätaren bedrägligt återställs. En automatisk historia rapport kan lätt erhållas på nätet. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ramnumret --- även kallad VIN - - av den ifrågavarande bilen. Du hittar den här på titeln, fäst på förardörren ram eller strax ovanför motorhuven.
2

Välj ett fordon företagets historia rapportering att använda för att få din rapport. CARFAX, AutoCheck och VIN Bil Historia är några exempel på företag som erbjuder online-rapporter. Addera 3

Välj den typ av rapport som du vill ta emot. Företagen erbjuder i allmänhet en engångsavgift rapporten och flera eller obegränsat rapporter för olika avgifter. Avgifterna, som av 2011, typiskt från omkring $ 6 till $ 45, beroende på vilket alternativ du väljer.
4

Ange VIN på rapportering webbplatsen, betala avgiften med ett godkänt kreditkort och få din rapportera. Alltid skriva ut en kopia av rapporten för framtida bruk och att använda som ett köpslående verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77066.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.