Hur man ger Inlåning när man köper begagnade bilar

När du är shopping för en ny bil, kan du hitta en lämplig begagnad bil men måste söka finansiering eller fördröja inköp av en annan anledning. Säljaren kan enas om att hålla bilen om du är villig att lägga ner en insättning. Dessa pengar visar att du är uppriktig om att återvända och köpa bilen. Det insatta beloppet är oftast förhandlingsbara, och du bör se till att villkoren preciseras så att du får pengarna tillbaka om något håller dig från att slutföra köpet. Instruktioner
1

Hämta bilen besiktigas av en kvalificerad, oberoende mekaniker. Ta inte säljarens ord om dess skick, du kan inte hålla honom för verbala löften. Ge inte någon insättning pengar om bilen bekräftas att vara i gott skick.
2

Insistera på en blygsam insättning. Det borde inte ta mer än $ 500, även om det kan vara bäst att erbjuda $ 100 först och bara gå upp om dealern insisterar.
3

Fråga om deposition återbetalas och huruvida detta kommer att vara anges på kvittot innan du lämnar över pengarna. Insättningar för begagnade bilköp är återbetalningsbara i många stater, men vissa återförsäljare kommer att komma runt detta genom att påstå att det är inte återbetalas på kvittot. Gör inte en insättning om du ser denna formulering.
4

Läs depositionen avtalet noggrant innan du signerar det. Fråga om eventuella tvivelaktiga artiklar, och accepterar inte muntliga försäkringar eller löften. Gör säljaren sätta några löften skriftligt och initial dem. Annars är de inte juridiskt bindande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77269.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.