Hur man registrerar en bil i Florida Utan titel

I Florida, kan förarna inte registrera ett fordon för användning på väg utan bilens titel. Om du inte har en Florida bil titel, kan du begära en dubblett titel med ett formulär som tillhandahålls av Florida Department of Highway Safety och motorfordon (DHSMV). När en dubblett titel utfärdas, kan du registrera ditt fordon. Detta formulär kan också användas för att erhålla en titel för en nyinköpt bil, om den tidigare ägaren har förlorat den ursprungliga titeln. Saker du behöver
Social Security Number
Körkort antal kort
Credit (om förnyad registrering på nätet)
Visa fler instruktioner
1

Använd Florida Go-Renew nätet elektroniskt registreringssystem (se Resurser) för att förnya ett fordons registrering i Florida, om ingen adress eller ägande förändringar behövs. Detta kommer inte att kräva en titel. Ange ditt personnummer och körkort nummer och betala registreringsavgifter med ett kreditkort. Visa, MasterCard och American Express accepteras.
2

Begär en dubblett titel om du inte har en titel. En titel krävs för första gången fordonsregister i Florida. Om endera eller båda titeln och registrering saknas eller förloras, ladda ner och fylla i "Ansökan om Duplicate Titel Certificate" från DHSMV: s webbplats (se Resurser). Lämna in ansökan till din lokala DHSMV kontor eller per post till:

Division of Motor Vehicles2900 Apalachee ParkwayMS # 72, Neil Kirkman BuildingTallahassee, FL 32399
3

Efter att ha mottagit duplicera titel, besök din lokala DHSMV kontor för att registrera fordonet. Ta ditt körkort och Social Security-kort.
4

registrera ett fordon som har panträtt på sin titel genom att använda Florida Electronic Lien och avdelning System. Vissa långivare fil elektroniska panträtt på fordon titlar när de lån pengar på fordonet. Detta skapar en elektronisk titel för fordonet, vilket eliminerar framtida behov av certifikat papper titel. Om det finns ett elektroniskt lein på din titel, kommer titeln att vara tillgänglig via den Go-Renew-systemet, och förnyelse kan göras med hjälp av instruktionerna i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77512.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.