Var att hitta begagnade bilar från en privat part

Vid bedömningen var att köpa din bil, fundera på vad du letar efter i en bil innan du bestämmer var och vad du ska söka. Be säljaren frågor, och ta bilen för en provkörning. Om du märker någon form av misstänkt beteende från säljaren, inte chansa, bara gå därifrån. Det är bättre att förlora på en hel del än det är att riskera att bli lurade. Craigslist

Craigslist har ett stort urval av lokala bilar till salu, men det finns en hel del nackdelar med webbplatsen. Håll utkik för bedragare. Craigslist är ökända för att ge bedragare med brottsoffer, och hög dollar objekt som bostäder och bilar är mycket mottagliga för rip-off konstnärer. Stämmer inte att köpa en bil på Craigslist utan att först ta en provtur. Dessutom, ta inte dina pengar på den första provkörning så att du inte kommer att trakasseras. Det är alltid en bra idé att ta med någon så att de kan hjälpa ställa frågor och skydda dig från att bli lurad.
EBay

eBay har ett fantastiskt utbud av begagnade bilar tillgängliga hela landet. Deras sökverktyg ger gott om sätt att hitta den bil du vill ha till det pris du vill spendera. Många oroa sig lurad på eBay, men de erbjuder bra skydd planer för att förebygga bedrägerier.

Det verkliga problemet med eBay är att du sällan kommer att få provköra bilen, om du inte vill åka till där det är belägen. Detta kan betyda att du kunde få en kör bil till ett bra pris och bara hatar hur den driver när du får den. Det är oftast bäst att begränsa eBay inköp till områden du är villig att resa under den tid av auktionen.
Autotrader

Autotrader har ett antal lokala publikationer baserade kring specifika begagnad bil behov. Classic Car Trader erbjuder vintage bil köpare och säljare en specialiserad arena för inköp. TruckTrader erbjuder stora lastbilar och lastbilar personbilar. Autotrader fungerar som en catchall, men mest har personbilar. Besök företagets hemsida, till AutoTrader.com hitta fordon över hela landet.

Säljare genom Autotrader kan vara privata fester eller återförsäljare, så se till att du läser hela beskrivningen av någon bil du vill om du letar att arbeta enbart med privata säljare.

Generellt finns det färre bedragare objekt i listan fordon genom näringsidkaren publikationer och webbplatser, eftersom köpare och säljare här förväntas träffas personligen för att slutföra transaktionen, men du måste fortfarande se ut för citroner. Återigen, om du inte vet om bilar, ta med en vän eller släkting som gör.
Lokaltidningen

Nästan varje papper i nationen har en sekretessbelagd avsnitt och de flesta innehåller ett antal tillgängliga fordon i ditt område. Under de senaste åren har Craigslist är gratis klassificeras listor drog en hel del listor bort från tidningarna, så du kommer sannolikt att hitta ett begränsat urval av bilar här. Precis som Autotrader, kanske du stöter på återförsäljare eller citroner, så håll utkik medan du letar efter bilar här.
Word of Mouth

Ibland är det bästa sättet att få en begagnad bil från en privat fest är genom att sprida ordet. Berätta för dina vänner och familj, och nämna det på dina sociala nätverk profiler. Ibland kan du även få en ännu bättre affär när säljaren är någon du känner personligen. Bäst av allt, du nästan alltid kan känna sig mer säker på att du inte köper en citron när du köper från någon du redan litar på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77182.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.