Hur man köper en New York Taxi

Köpa en New York Taxi är inte svårt, om du vet vad du vill, vilka webbplatser är legitima, och om du planerar att köpa en ny eller begagnad bil. Här är de senaste nyheterna om den var och hur i köpprocessen. Innan du vet det, kommer du att få susa ner spaken och styr in den livliga trafiken med mätaren officiellt igång. Instruktioner
1

Gå till NY City Cab hemsida och ta del av den för intressanta köper. Denna webbplats har ett smörgåsbord av taxi informationen, inklusive taxibilar att köpa, en lista med taxi skolor, information om att få en licens, bilder av taxibilar och mer. Välj "Taxi för att köpa"-länken och du kommer att tas till en sida där det finns en lång lista med taxi till salu.
2

Kontakta säljaren för de bilar som du är intresserad av att se. De listor ger en exteriör och interiör utförlig genomgång, körsträcka, priset, om säljaren är öppen för förhandlingar, om taxi omfattar ett företag med kunder eller inte, och mer.
3 < p> Kolla in ett visuellt av bilen i personen. Få in i den, kör den på gatan, testa bromsarna, och fråga om gas körsträcka. Titta under huven. Lukta på interiören. Sparka däck.
4

Köp när du får grönt ljus. Låt ditt intellekt, din forskning, din bil-vänliga vänner, och din intuition säger dig när det finns en taxi som har ditt namn över hela sig (metaforiskt). Ha en bra tid med det, om du köpte det för affärer eller nöje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77122.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.