Hur man registrerar ett hem byggt Trailer

Om du har köpt eller byggt en hemmagjord släpvagn, är processen med att registrera den för användning på väg i ditt tillstånd något mer engagerade än vad som krävs för att registrera ett kommersiellt byggt släp. Det finns små variationer på proceduren från stat till stat, men de allmänna kraven är desamma. Saker du behöver
Material Kvitton
VIN Uppdrag Form
NCIC Verification Form
Safety Inspection Form
Ansökan om titel
sanningsförsäkran Ownership
Visa fler instruktioner

1

Samla alla dina kvitton för material som används för att bygga din hemgjorda trailer. Om du använt eller ändrat ett kommersiellt gjort chassi, se till att du har alla kvitton i samband med sådant arbete.
2

Ta vagnen till närmaste VIN inspektion station. Du kan bogsera trailern till inspektionen stationen så länge som fordonet bogsering det är registrerat. Om du har ett kommersiellt byggt chassi med en VIN-nummer kommer officer vid stationen genomföra en NCIC kontroll som kommer att kontrollera numret inte var anmäld stulen. Om ditt chassi inte har ett VIN-nummer kommer officer tilldela en och anbringa VIN plattan på ramen och ger dig den nödvändiga pappersarbetet.
3

Har trailern inspekteras, oftast VIN Inspection Station kan också göra detta. Under denna inspektion kommer officeren att se din släpvagn har de löpande och bromsljus, blinkers, och om vikten av släpvagnen kräver det, ett separat bromssystem. De kommer också att utvärdera vikten för släpvagnen och lastkapacitet av chassit du har använt för att bestämma viktgränsen för släpvagnen.
4

Gå till din bil registret med alla papper från inspektioner, VIN uppdraget NCIC verifiering (om tillämpligt) och intäkter från uppförandet av trailern. Be om en ansökan om titeln och en utsaga av äganderätten.
5

Fyll i återstående former och placera dem ovanpå din andra pappersarbete med dina kvitton papper klippt ihop. Den kontorist som ger registreringen för din hemgjorda trailer kommer att berätta lämpliga arvoden om du inte har ringt och fått information innan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77138.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.