Hur att finansiera en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil är ett billigare sätt att äga en bil utan att betala extremt höga kostnader för fordonet. Vid finansiering begagnade fordon som är bara ett år eller två gammal och har behållit sitt värde, är problemet att köpare kommer att behöva stora lån, vilket kan vara svårt att uppnå om de inte har bra kredit. Lyckligtvis finansiering Begagnad bil är inte ovanligt och det är lån tillgängliga för de flesta konsumenter som vill köpa en begagnad bil. Saker du behöver
Kreditupplysning
bildbevis identifiering
inkomstkälla
Visa fler instruktioner
1

Få en kopia av din kredit värdering och kredit rapport . Att hitta de bästa tillgängliga finansieringsalternativ kräver att veta vilka alternativ som är möjliga och som inte är baserat på din kredit.
2

reda på vad finansieringsalternativ är tillgängliga via bilfirma. Mest används bilhandlare kommer att ha några alternativ för finansiering ändamål. Dessa kanske inte alltid vara de bästa alternativen, särskilt för dem med dålig kredit värderingar, men det är praktiskt för vissa att få lån via generalagenten.
3

Prata med lokala långivare, t.ex. som banker eller privata långivare för auto lån, för att ta reda på vilka alternativ som erbjuds utanför generalagenten. Detta är särskilt viktigt för dem med dålig kredit eftersom det ger fler alternativ och ofta kan leda till lägre räntor. Shoppa runt för god finansiering av fordonet är i slutändan billigare än inte ute.
4

Ge finansiären en kopia av en bild-ID, till exempel körkort eller statligt ID, och tillåtelse att tillgång till en kopia av din kredit rapport. De flesta finansiärer kräver bevis på inkomst i form av lön Män, kopior av tidigare års skatter eller liknande föremål innan du kör en kreditupplysning.
5

få lånet som har den bästa räntan tillgängliga och som ger den mängd som behövs för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77534.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.