Hur att finansiera en begagnad bil utan kredit

Bara för att du inte har någon kredit betyder inte att du inte kan få finansiering för en bil. De flesta begagnade bilhandlare erbjuder nu i hus finansiering för personer med ingen kredit. Allt som krävs är en handpenning. Den här artikeln kommer att ge dig steg för steg instruktioner om hur du kan finansiera en bil utan kredit. Saker du behöver
Ingen kredit
krävs handpenning
Bevis på bilförsäkring
Visa fler instruktioner
1

att starta processen med samtal kring eller gå till någon av dina lokala begagnade bilhandlare och fråga om de erbjuder i hus finansiering och om så titta runt för bilen som du vill finansiera och be försäljaren hur mycket av en handpenning skulle du behöva för att finansiera bilen eftersom du har ingen kredit, och de kommer att säga. Generellt runt $ 1000 och $ 1500 eller en viss procent av det totala priset på bilen.
2

Nästa, när du har hittat bilen och du vet hur mycket handpenning krävs för att finansiera bilen, startar spara till handpenningen. Om du redan har handpenningen, ta den till återförsäljare och starta arbetet finansiering papper på din bil.
3

Nästa, när du har det som krävs handpenning i återförsäljarnas händer och de har påbörjat pappersarbetet, måste du gå och få din försäkringsbevis för bilen. Så gå till din bilförsäkring transportören och köpa en försäkring för bilen att du är finansiering och ta försäkringsbevis tillbaka till generalagenten.
4

När du har tagit försäkringsbevis tillbaka till bilfirma du kan avsluta bilfinansiering och köra iväg i en bil som du just har finansierats med ingen kredit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77153.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.