Hur tryggt att köpa en begagnad bil

Eftersom nya bilar sjunker i värde en hel del under sitt första år efter köpet, många människor föredrar att köpa en bil som används, efter dess andrahandsvärde har minskat men medan bilen fortfarande har gott om användbarhet vänster. Medan köpa en begagnad bil behöver spara pengar, är att köpa en begagnad bil inte utan risk. När du köper en begagnad bil, kanske du stöter på bedrägerier eller en allmän brist på god tro. Det en massor av sätt att betala för mycket för en begagnad dålig bil. Du måste ta många försiktighetsåtgärder när man köper en begagnad bil. Uppdragen på framsidan kan verkligen löna sig i längden, vilket hjälper dig att lyckas köpa en begagnad bil som du kan vara stolt över att äga. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av fordon du kommer att köpa baserat på dina behov: Behöver jag en familj dumprar som en minivan eller SUV? En last dumpern som en pickup eller van? En väg pågående sedan eller en ekonomi bil? En hybrid? Sportbil? När du har gjort en behovsbaserad beslut om vilken typ av bil du ska köpa, kan du börja söka efter en begagnad. Att köpa en bil som passar dina behov kommer att skona köparens ånger.
2

Gör din forskning. För att säkert köpa en begagnad bil, läs konsument recensioner om den specifika typ av bil du funderar. Om bilen är gammal nog, bör du kunna hitta, genom online-sökning och word of mouth, liksom andra sätt, vilka komponenter som är benägna att misslyckas på det eller de fordon du funderar. Räkna ut hur mycket äga - inte bara köpa - begagnad bil kommer verkligen att kosta. Om underhållskostnader verkar vara hög, kanske du bör välja en annan begagnad bil.
3

Välj en specifik bil. När du har minskat ner på märke och modell du vill köpa, måste du hitta denna begagnad bil att köpa. Du kan söka på nätet, titta i lokala tryckta medier, eller bläddra återförsäljarna att hitta begagnade bilar i ditt önskade märke och modell. Vid denna punkt, måste du kontrollera rapporten fordon historia om någon speciell bil du har sett personligen och fortfarande överväger. Skaffa ramnumret. Ordna på nätet för ett fordon historia rapport eller be säljaren att ge dig en fullständig rapport fordon historia.
4

Ta en begagnad bil för en provkörning innan du köper den. Vidare, se om du kan ta den använda bilen till en mekaniker att utföra en inspektion före köpet. Om du köper begagnad bil från en privat ägare, vara mycket noga med att undvika en bluff. Kontrollera om den aktuella bilen har en registrerad panträtt. Om så är fallet, inte köpa bilen. Nästa, kolla med myndigheterna för att ta reda på om bilen verkligen tillhör den person som påstår sig äga det samtidigt sälja den till dig. I det fall du köper begagnad bil från en återförsäljare, ta reda på alla information om garantier och läsa avtalet noga. Muntliga löften från en säljare kommer inte att hålla upp i en domstol, så får du allt du överens om skriftligen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77849.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.