Hur du hittar ägarna av begagnade fordon

En certifierad begagnad bil är en tidigare köpt bil som erhållits genom en återförsäljare, ofta med täckning återstår för den ursprungliga tillverkarens garanti. Innan försäljningen av en certifierad begagnad bil, kommer många bil återförsäljare utföra en omfattande bilprovning att garantera funktionsdugligheten av fordonet. Denna inspektion, kombinerat med relativt låg körsträcka, gör certifierade begagnade fordon en attraktiv tillgång i återförsäljarens lager. För sökning ändamål, är information om den tidigare ägaren av fordonet lätt tillgänglig via ett antal kanaler. Saker du behöver Málaga Telefon
Fordonets identifieringsnummer
Aktuellt registreringsbevis
Fordon av titeln
Visa fler instruktioner
1

Kontakta generalagenten att sålde bilen, och begära namnen på bilens tidigare ägare. Certified Pre-ägda fordon är ofta täckta mot mekaniska fel av den ursprungliga tillverkarens garanti. Pappersarbete beskriver dynamiken i garantin, tillsammans med information som identifierar den ursprungliga köparen bör vara på filen på auto återförsäljare. Även om integritetsfrågor får förbjuda utsättning av detaljerad information, kanske du kan få den tidigare ägarens namn och platsen för den ursprungliga inköp av fordon.
2

Skaffa bilens 17-siffriga chassinumret, eller VIN.
3

Skicka VIN till ett fordon rapporteringstjänst använda tjänsten online sökverktyg för att samla information om historia av begagnade fordon. Denna åtgärd kommer att generera en detaljerad rapport om fordonet, ofta återvänder information om tidigare försäljning, ägare titel, eventuella olyckor och specifikationer fordon.
4

Conduct en VIN, eller titel, sök genom att besöka din lokala av motorfordon kontor. Generellt en avgiftsbelagd tjänst, denna metod för att lokalisera tidigare fordonsägare ges på många DMV platser i samband med en rättslig utredning och används ofta av en licensierad privatdetektiv för att generera en titel historia för en viss bil. Många stater kräver att du fylla i en ansökningsblankett för att börja intyget om titeln sökning. Du kan hitta en kopia av denna blankett på ditt lokala DMV kontor, eller på Internet via DMV eller avdelningen för licensiering hemsida. Skicka in detta formulär med den tillämpliga avgiften för att initiera en titel sökning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78008.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.